"Tagad Makgregors zina, kā jutās Nurmagomedovs." "YouTube" zvaigzne turpina asi izteikties UFC superzvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Džeiks Pols
Konors Makgregors un Džeiks Pols Foto: AP, Reuters/ Scanpix/ Apollo kolāža

"YouTube" zvaigzne Džeiks Pols (Jake Paul) jau ilgāku laiku "lenc" cīņu ar UFC superzvaigzni Konoru Makgregoru. Sarunā ar TMZ "jūtūberis" turpinājis asi kritizēt īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoni.

Iepriekš Pols publicēja video, kurā rupjiem vārdiem apsaukā Makgregoru un UFC prezidentu Deinu Vaitu, aizvainojot arī īru cīkstoņa līgavu Dī Devlinu.

Tāpat "jūtūberis", garām braucot, ar ūdens baloniem apmētāja Makgregora draugu un treniņu partneri Dilionu Denisu. Šķiet, ka Pols šobrīd ir gatavs darīt visu tikai, lai piesaistītu Makgregora uzmanību.

Tagad "jūtūberis" sarunā ar TMZ atkal visai rupji izteicies par īru cīkstoni. Polam tika vaicāts padalīties ar savām domām par faktu, ka daudzi Makgregora (un ne tikai) fani uzskata, ka viņš savos izteikumos gājis pārāk tālu.

"Man ir pilnīgi vienalga. Viņš [Makgregors] runāja par Habiba sievu. Viņš teica, ka Habiba sieva izskatās pēc dvieļa. Tagad Makgregors zina, kā jutās Nurmagomedovs. Pēkšņi visi jūtas aizskarti, ka es eju par tālu. Pie velna! Tas ir cīņu sports," sacīja Pols.

Bēdīgi slavenais "jūtūberis" pie dueļa pret Makgregoru cenšas tikt jau kopš uzvaras pār Neitu Robinsonu novembra izskaņā. Tomēr īru cīkstonis uz Pola provokācijām līdz šim nav atbildējis, kamēr UFC prezidents Deina Vaits ir izteicies, ka pastāv 0% iespējamība, ka Pola un Makregora boksa mačs varētu notikt.

Polam un Robinsonam viņu duelī tika izsniegta profesionālu bokseru licence, kas nozīmē, ka Pola bilance boksā šobrīd ir 2-0. Savukārt Makgregors savu vienīgo boksa cīņu (pret Floidu Meivezeru) ir zaudējis, tiesa, viņš savā MMA karjerā ir ticis pie 22 panākumiem, zaudējot četras reizes.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu