Piecas Zodiaka zīmes, kuras šajā gadā varētu iestūrēt laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Nopparat Nambunyen/Shutterstock.com

Vieniem Jaunais gads sola veiksmi mācībās un biznesā, citiem tas nesīs veselību, bet dažiem ir paveiksies mīlestībā. Portāls "Wday" piedāvā iepazīties ar Zodiaka zīmēm, kuras šajā gadā varētu iestūrēt laulības ostā!

Vērsis

Sievietēm, kas dzimušas Vērša zīmē, 2021. gads būs veiksmīgs visās jomās. Vēršiem paveiksies darbā un personīgajā dzīvē. Sievietes, kuras jau ir attiecībās, iespējams varētu kļūt par precētām dāmām. Vientuļo Vērsi nevajadzētu satraukt - ap aprīli viņiem var būt liktenīga tikšanās ar īpašu cilvēku. 

Dvīņi

Dvīņus vienmēr ieskauj liels skaits draugu un paziņu. Jaunais gads viņu dzīvēs ienesīs kaisli un patiesu dziļu sajūtu. Tā kā Dvīņiem ir ļoti svarīga stipra ģimene un bērni, partneris jāizvēlas uzmanīgi, atsijājot tos, kuri nav gatavi kopdzīvei. 

Skorpions

Ja Skorpiona sievietēm jau ir otrās pusītes, tad viņas var sagaidīt vasaras vai rudens kāzas. Laulības apliecinājums ir jau aiz stūra. Turklāt jums nebūs ilgi jāgaida starp saderināšanos un laulību - otro pusīšu galvās jau ir ideāls ceremonijas plāns, atliek tikai to īstenot. Vientuļajiem Skorpiona vilkiem, kas pārliecināti, ka mīlestība nav domāta viņiem, 2021. gads gatavo pārsteigumu. Viņi satiks burvīgu un vilinošu partneri, kad viņi to vismazāk gaidīs.

Ūdensvīrs

Daudzi Ūdensvīri mēdz būt vieni, jo viņi ļoti augstu vērtē savu brīvību. Jaunajā gadā viņu noskaņojums var krasi mainīties - viņi vēlēsies izveidot ģimeni. Ja pie horizonta jau ir piemērots variants, tad varat droši plānot kāzas.

Zivis

Zivis vienmēr precīzi zina, ko vēlas no dzīves. Viņi rūpīgi izvēlas savus attiecību partnerus, lai tie atbilstu viņu ideālam. 2021. gadā pienāks laiks, kad vēlēsieties sarīkot kāzas un visu sakārtot atbilstoši likumam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu