"Man šķiet, ka viņam vairs nav zoda..." UFC superzvaigzne ir pārliecināts par Makgregora nākamās cīņas iznākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors pret Dastinu Porjē
Konors Makgregors pret Dastinu Porjē Foto: AP/ Scanpix

Konora Makgregora ilgi gaidītais revanša duelis pret Dastinu Porjē ir jau tepat "aiz stūra" un arvien vairāk cīkstoņu un ekspertu nāk klajā ar savām prognozēm. Savā viedoklī par gaidāmo cīņu pārliecināts ir bijušais čempions Džons Džounss.

Džounss sarunā ar portālu "Heavy" atklājis, ka, viņaprāt, šajā duelī pavisam noteikti atkārtošoties vēsture jeb ātru panākumu atkal izcīnīšot Konors Makgregors.

Abu cīkstoņu pirmais duelis ar Porjē "uz dēļiem" noslēdzās nedaudz ātrāk par divām minūtēm. Džounss neizslēdz iespēju, ka cīņa varētu beigties vēl ātrāk.

"Es domāju, ka atkal notiks tas pats, iespējams, šoreiz pat ātrāk... Man šķiet, ka viņam vairs nav zoda, lai 25 minūtes cīnītos ar Makgregoru," sacīja bijušais pirmā smagā svara divīzijas cīkstonis.

Tāpat bijušais čempions uzsvēra, ka īrs, viņaprāt, vienkārši ir īpašs: "Nemēģinu izrādīt necieņu Dastinam. Labi, varbūt ne ātrāk kā pagājušajā reizē. Bet tomēr, uzskatu, ka uzvarēs Konors. Viņš vienkārši ir īpašs - gan biznesā gan cīņās. Viņam lietas pārsvarā sakrīt pa plauktiņiem."

"Ir jābūt tiešām īpašam cīkstonim, lai uzvarētu Konoru Makgregoru. Dastins ir aizvadījis daudz "karus", tāpēc, kā jau teicu, nedomāju, ka viņa zods izturēs 25 minūtes pret Makgregoru," norādīja Džounss.

Bijušais čempions gan arī neslēpa, ka Makgregors ir viens no viņa mīļākajiem cīkstoņiem: "Es nepalaižu garām nevienu Konora cīņu. Tas ir liels šovs. Savā ziņā viņš ir tikpat liels kā viss sports. Es noteikti jutīšu līdzi Konoram. Es jutīšu līdzi tam, lai viņš turpina uzvarēt oktagonā un dzīvē."

Džons Džounss savas UFC karjeras laikā ir izcīnījis 26 uzvaras, bet vienīgais zaudējums sekoja pēc neatļauta paņēmiena izmantošanas. iepriekš viņš bija čempions UFC 93 kilogramu svara divīzijā, bet šī gada vasarā viņš čempiona jostu nolika, lai koncentrētos uz smagsvaru divīziju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu