Ar Covid-19 inficējies Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Caune (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune
Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune Foto: Lita Krone/LETA

Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (LZS) ir saslimis ar Covid-19, un ceturtdien ārkārtas domes sēdē par novada domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju uz Caunes prombūtnes laiku iecelta Aija Tračuma (LRA), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Tračuma atsaukta no ikgadējā atvaļinājuma, lai ar 7.janvāri varētu pildīt Caunes pienākumus. Kā attālinātajā novada domes sēdē pauda Tračuma, viņa jau 8.janvārī ieradīsies novada domē klātienē un veiks domes priekšsēdētāja darba pienākumus.

Savukārt izpilddirektora pienākumus, pamatojoties uz novada domes deputātu lēmumu, pildīs Elejas pagasta pārvaldnieks Ingus Zālītis.

Lai arī novada pašvaldība jau kādu laiku pamatā strādā attālinātajā režīmā, šajā otrdienā domes priekšsēdētājs Caune kopā ar izpilddirektori Līgu Lonerti un viņas vietnieku Valdi Buividaiti, ievērojot epidemioloģiskās prasības, devās nolikt ziedus latviešu strēlnieku piemiņas vietā Ložmetējkalnā.

Pēc saslimšanas apstiprināšanas aizvadītajā naktī Caunem, pašizolācija noteikta Lonertei un Buividaitim. Novada domes priekšsēdētājam ir paaugstināta temperatūra un drudzis.

Decembra beigās saslimšana ar Covid-19 konstatēta arī Jelgavas novada domes priekšsēdētāja vietniecei Ilzei Vītolai (LZS). Kā aģentūrai LETA skaidroja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone, Vītola līdz Ziemassvētkiem darba vidē neatradās, svētkos sajutusies slikti un, veicot testu, tas uzrādījis saslimšanu ar Covid-19.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu