VIDEO Dāvis Bertāns aizvada sezonas sliktāko spēli "Wizards" kārtējā zaudējumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu pret Maiami "Heat" basketbolistiem.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 124:128 (44:47, 27:28, 15:28, 38:25) piekāpās Maiami "Heat" vienībai.

Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 22 minūtes un 12 sekundes, gūstot piecus punktus ( 1/3 2p., 0/4 3p., 3/5 1p.). Tāpat latviešu basketbolists atzīmējās arī ar trīs atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm, kā arī vienu bloķētu metienu, maču noslēdzot ar -8 lietderību.

Anžejs Pasečņiks šajā spēlē laukumā nedevās

"Wizards" aizvadīja otro spēli divās dienās, līdz ar to laukumā nedevās vienības līderi Rasels Vestbruks un Bredlijs Bīls. Vašingtoniešu rindās ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Gerisons Metjūzs, bet ar 20 punktiem, piecām rezultatīvas piespēles un tikpat atlēkušajam bumbām atzīmējās pirmgadnieks Deni Avdija.

Jau pašā spēles ievadā savainojumā iedzīvojās "Wizards" centrs Tomass Braeints, kurš laukumā vairs nespēja atgriezties.

Savukārt "Heat" sastāvā rezultatīvākais bija Tailers Hero, kurš atzīmējās ar 31 punktu, bet komandas līderis Džimijs Batlers bija ļoti tuvu "triple-double" - 26 punkti 10 atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Video: "Wizards" - "Heat" spēles spilgtākie momenti

Vašingtonas klubam šo sezonu nav izdevies iesākt pārāk veiksmīgi - 10 spēlēs izcīnīti vien divi panākumi. Arī aizvadītā gada finālisti "Heat" sezonas ievadā nav spējuši uzrādīt labākos rezultātus, jo astoņās spēlēs iekrātas četras uzvaras un tikpat zaudējumi.

Dāvis Bertāns šosezon vidēji spēlē ir izcēlies ar 11,2 punktiem un 3,2 atlēkušajām bumbām, tālmetienus realizējot ar 32,5% precizitāti.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz 12. decembri, kad Vašingtonā viesosies viena no vadošajām rietumu konferences komandām Fīniksas "Suns". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu