Sergejs Safronovs sniedz pirmo interviju pēc atlaišanas no šova "Ekstrasensu cīņas" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Televīzijas vadītājs un iluzionists Sergejs Safronovs viesojās raidījumā "Aļona, sasodīts!", kurā atklāja savu stāsta pusi par atlaišanu no "Ekstrasensu cīņām".

Safronovs nožēlo, ka neatstāja projektu agrāk. Kas attiecas uz Alīnu Verdišu - ekstrasensi, kura savākusi veselu pierādījumu kopumu, kas detalizēti atklāj Safronova aizkulišu darbību šovā "Ekstrasensu cīņas", viņam ar viņu ir juridisks līgums par pakalpojumu sniegšanu, kuru viņš nosūtīs tiesai.

Sievietes vīrs apmaksājis Safronova sniegtās aktiermeistarības nodarbības. Viņai neesot bijis sūdzību pret Safronovu. Iluzionists atklāj, ka tagad Alīna izraujot frāzes no konteksta un pamatojot ar tām savas apsūdzības.

Safronovs nenoliedz, ka varētu izskatīties, ka viņš garantējis viņai iekļūšanu projektā, lai gan tas tā neesot bijis. Skeptiķis atklāja, ka tagad to visu izskatīšot tiesa.

Lai iekļūtu projektā, ir nepieciešama aktiermeistarība un jāizstrādā tēls. Visas šīs zināšanas nodarbībās sniedzis Sergejs Safronovs, kurš šāda veida pakalpojumus vada ne pirmo reizi.

"Viņa ir īsta krāpniece," sacīja Sergejs.

Piecu mēnešu laikā viņš sapratis, ka Alīna Verdiša nav ekstrasense. TV vadītājs paskaidroja, ka viņš katru dienu strādājis ar šo sievieti un neuzskatīja, ka cenas bijušas pārāk augstas.

"Neviens viņai nelika maksāt šo naudu," sacīja Safronovs.

Verdiša apgalvoja, ka viņas vīrs pārskaitīja Safronovam 900 tūkstošus rubļu (apmēram 9,9 tūkstošus eiro), tas tika samaksāts par garantiju iekļūšanai projektā. Televīzijas vadītājs atzīmēja, ka līguma numurs ir norādīts maksājuma dokumentos, saskaņā ar kuriem viņš viņai nodrošina aktiermeistarības nodarbības.

Kopumā tika samaksāti gandrīz 1,5 miljoni rubļu (aptuveni 16,5 tūkstoši eiro). Sergejs uzskatīja, ka Verdiša visu iepriekš kārtīgi izdomāja un veica piezīmes, lai tās vēlāk izmantotu.

"Es šajā projektā neko neizlemju. Producenti izlemj, kurš iekļūst projektā. Ir muļķīgi apspriest kukuļņemšanu," uzsvēra Safronovs.

Safronovs priecājas, ka vairs nestrādā "Ekstrasensu cīņās". Gadu gaitā ir bijušas daudzas grūtības. 14 gadu laikā viņš saņēmis 5 tūkstošus vēstuļu ar apvainojumiem un nāves draudiem, esot bijuši arī briesmīgi novēlējumi viņam un viņa ģimenei.

Raidījuma vadītājs vienmēr ir bijis pret tiem, kuri izmanto savas psiholoģijas zināšanas, lai ietekmētu cilvēkus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu