Porziņģa dalība spēlē pret "Hornets" joprojām zem jautājuma zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā "Mavericks" mačā pret Šarlotas "Hornets" joprojām ir zem jautājuma zīmes, vēsta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Breds Taunsends.

Arī pirms otrdienas potenciālā mača starp "Mavericks" un Ņuorleānas "Pelicans" Porziņģis bija atzīmēts ar tieši tādu pašu statusu. Savukārt apskatnieks Šems Čaranja, atsaucoties, uz uzticamiem avotiem apgalvoja, ka latvietis laukumā dosies.

Tiesa, pusstundu vēlāk NBA atcēla šo spēli, jo "Mavericks" nebija iespējams nokomplektēt nepieciešamo astoņu spēlētāju sastāvu.

Mačā pret "Hornets" Dalasas vienība varēs doties laukumā, jo viņu rīcībā ir vairāk nekā minimālais spēlētāju skaits. Tomēr Kristapa Porziņģa statuss pirms šīs spēles nav mainījies - latviešu basketbolists ir zem jautājuma zīmes.

Tāpat paziņots, kuri basketbolisti līgas drošības protokolu dēļ gaidāmajā spēlē nevarēs palīdzēt Dalasai. Pašizolācijā šobrīd atrodas Maksimilians Klebers, Džeilens Bransons, Dorians Finijs Smits, Džošs Ričards un Dvaits Pouels. Jaunākā informācija liecina, ka četri no minētajiem spēlētājiem arī ir inficējušies ar Covid-19.

"Mavericks" šosezon deviņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras un Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu