"Es negrasos aizkavēt divīziju." Nurmagomedovs atklāj nosacījumus, lai atgrieztos UFC

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits aizvadītā cīņu šovu laikā pastāstīja par savu sarunu ar šā brīža vieglā svara divīzijas čempionu.

"UFC on ABC" cīņu šova pārraidē Vaits atklāja, ko pārrunājis ar Nurmagomedovu un, kādas ir dagestānieša domas par potenciālu atgriešanos oktagonā. Kā zināms, Nurmagomedovs aizvadītā gada oktobrī pēc uzvaras pār Džastinu Geiči paziņoja par karjeras noslēgšanu.

Jau ilgāku laiku izskanējušas dažādas spekulācijas par dagestānieša atgriešanos oktagonā, tomēr Vaita komentāri liecina, ka cīkstonis šobrīd vairāk sliecas pretim karjeras neturpināšanai, tomēr "durvis" uz UFC līdz galam vēl nav aizvēris.

Ļoti iespējams, ka Nurmagomedova lēmums izšķirsies nākamajā nedēļas nogalē, kad cīnīsies četri elitāri vieglā svara divīzijas cīkstoņi - Konors Makgregors pret Dastinu Porjē un Maikls Čendlers pret Denu Hukeru.

Vaits citēja sava čempiona teikto: "Es skatīšos šīs cīņas. Es nekad nesasiešu divīziju, aizturot jostu no kāda cita. Ja šie puiši izdarīs ko satriecošu, tad tas man liks atgriezties un cīnīties."

Arī pats Vaits secināja, ka vienīgais veids, kā dabūt Nurmagomedovu ārā no "pensijas", ir lielisks sniegums Makgregora, Čendlera, Porjē vai Hukera izpildījumā. Tāpat dagestānietis esot norādījis, ka pēdējā cīņa pret Toniju Fergusonu lieliski izskatījies Čārlzs Olivera.

Tāpat Vaits vēlreiz uzsvēra, ka, viņaprāt, lēmums par karjeras noslēgšanu ir bijis uz emocijām bāzēts un Nurmagomedovam vienkārši vajadzējis laiku, lai sakārtotu domas.

Nurmagomdeovs par karjeras noslēgšanu paziņoja, būdams neuzvarēts. Cīkstonis izcīnīja uzvaras visās 29 savas karjeras cīņās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu