VIDEO "Dagestānas kapučino." Nurmagomedovs pārsteidz fanus ar neparastu kafijas recepti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā ir dalījies ar pavisam neparastu video.

UFC vieglā svara čempions ik pa laikam dalās ar kādu kadru no savas dzimtās Dagestānas, bet šoreiz cīkstonis ir nācis klajā ar pavisam neierastu kadru.

Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā ir publiskojis video, kurā redzams, kā tiek pagatavota kafija ar ļoti dabīgu sastāvdaļu. Pie video cīkstonis rakstīja: "Dabīgs Dagestānas kapučīno."

Fani un cīkstoņa kolēģi komentāros pauda gan vēlmi iegādāties tasi šāda kapučīno, gan arī pilnīgu neizpratni. Nurmagomedovs gan nenorādīja, vai rokas, kas slauc pienu ir viņa paša.

Aizvadītā gada oktobrī Nurmagomedovs pēc uzvaras pār Džastinu Geiči paziņoja par savas karjeras noslēgšanu. Tomēr UFC prezidents Deina Vaits nesen izteicās pauda cerību, ka dagestānietis varētu atgriezties oktagonā.

"Es skatīšos šīs cīņas. Es nekad nesasiešu divīziju, aizturot jostu no kāda cita. Ja šie puiši izdarīs ko satriecošu, tad tas man liks atgriezties un cīnīties," sarunā ar Vaitu izteicies Nurmagomedovs, runājot par šīs nedēļas nogales gaidāmajām cīņām UFC vieglajā svarā.

Nurmagomdeovs par karjeras noslēgšanu paziņoja, būdams neuzvarēts. Cīkstonis izcīnīja uzvaras visās 29 savas karjeras cīņās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu