ASV auto zaglis atgriežas nozieguma vietā, lai salamātu īpašnieci par spēkratā atstāto bērnu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: mathom/Shutterstock

Automašīnu zaglis, kad zagtā transportlīdzekļa aizmugures sēdeklī atrada novārtā atstātu bērnu, devies atpakaļ uz nozieguma vietu, lai salamātu māti par bērna atstāšanu bez uzraudzības, vēstī ziņu aģentūra AP, atsaucoties uz Oregonas štata policiju.

Sieviete devusies iepirkties uz tuvējo pārtikas preču veikalu, kas atradās aptuveni piecu metru attālumā no piestātā auto, atstājot savu četrus gadus veco atvasi neaizslēgtā automobilī ar ieslēgtu motoru, atklāja policijas pārstāvis Mets Hendersons.

Veikala darbinieks pastāstīja policijai, ka sieviete veikalā atradusies vien dažas minūtes, kad viņas spēkrats jau uzsācis braukšanu.

Kad zaglis saprata, ka uz aizmugurējā sēdekļa sēž bērniņš, viņš atbrauca atpakaļ, salamāja sievieti par bērna atstāšanu bez uzraudzības, lika paņemt mazo un aizbrauca ar nozagto transportlīdzekli.

"Viņš faktiski nolasījis mātei lekciju par bērna atstāšanu automašīnā bez uzraudzības un draudēja izsaukt policiju," sacīja Hendersons.

Hendersons norādīja, ka sieviete tāpat atradusies drošā attālumā no bērna, taču konkrētais incidents kalpojis kā "labs atgādinājums par papildu piesardzību" ar bērniem.

"Mēs esam pateicīgi, ka zaglis bija gana saprātīgs un atgrieza mazo mātei," sacīja Hendersons.

Transportlīdzeklis pēc dažām stundām tika atrasts Portlendā, taču policija joprojām meklē tā zagli. Aizdomās turamais ir vecumā no 20 līdz 30 gadiem ar tumši brūniem vai melniem sapītiem matiem un krāsainu sejas masku.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu