HK "Rīga" pēc divarpus mēnešu pārtraukuma aizvada spēli izbraukumā un piedzīvo sagrāvi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" ceturtdien cieta neveiksmi regulārā čempionāta spēlē.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 0:7 (0:0, 0:4, 0:3) kapitulēja Sanktpēterburgas SKA-1946 hokejistiem.

Latvijas komanda savu līdz šim pēdējo izbraukuma spēli aizvadīja 14.novembrī, šo divarpus mēnešu laikā 12 mačos spēkojoties tikai savā laukumā.

Viesi līdz spēles 25.minūtei noturēja vārtus neskartus, bet pēc tam mājinieki 64 sekunžu laikā divreiz pārspēja Ēriku Vītolu. Pēc četrām minūtēm tika gūti vēl vieni vārti, bet otro periodu SKA-1946 uzvarēja ar 4:0, trešajā trešdaļā iemetot vēl trīs ripas rīdzinieku cietoksnī.

SKA-1946 hokejisti pa "Rīgas" vārtiem meta 41 reizi, bet latvieši atbildēja ar 19 raidījumiem. Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Matvejs Mičkovs.

Rīt abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam "Rīga" dosies uz Maskavu, kur nedēļas sākumā aizvadīs divus mačos ar vietējiem "Dinamo" hokejistiem.

"Rīga" ar 36 punktiem 39 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 12.vietu, kamēr SKA-1946 ar 76 punktiem 49 mačos atrodas trešajā pozīcijā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu