Slimnīca Covid-19 inficētam senioru pārim sarīko vakariņu randiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Māsiņas slimnīcā Ilinoisā, ASV sarīkoja īpašu randiņu precētajam pārim Frenkam un Terijai Martineziem, vēsta portāls "People". 

Lai arī pāris, kas ir precējušies 63 gadus, ir pacienti vienā slimnīcā, viņi tiek ārstēti atsevišķās palātās. 93 gadus vecais Frenks un 86 gadus vecā Terija ir hospitalizēti Covid-19 dēļ.

Slimnīcas pārstāvis apstiprināja, ka gan Frenks, gan Terija ir pozitīvi Covid-19 pacienti, piebilstot: "Viņu brāļameita Edija mums atklāja, ka viņa neatceras laiku, kad viņi pat vienu nakti pavadītu atsevišķi."

"Kad uzzinājām, ka viņi nav atdalāmi un ir ļoti atkarīgi viens no otra, viņu medmāsas Kima un Hanna izveidoja plānu. Pārim tika piedāvāts īpašs vakars ar nosaukumu "Vakariņu randiņš", kurā viņi varēja redzēt viens otru, sadoties rokās un kopīgi pavakariņot. Tāpat kā viņi to ir darījuši tik daudzus gadus," sacīja slimnīcas pārstāvis.

Pēc dalīšanās ar sirdi sildošo stāstu slimnīca saņēma vairākus atzinīgus komentārus no sociālo mediju lietotājiem. "Es pazīstu šos divus brīnišķīgos cilvēkus jau kopš 60. gadiem. Mani vecāki bija viņu draugi. Viņu ģimenei ir taisnība. Viņi bija nedalāmi," rakstīja viens komentētājs.

Colleagues at HSHS St. Elizabeth’s Hospital have seen firsthand how the safety precautions and visitor guidelines have...

Posted by HSHS St. Elizabeth's Hospital on Sestdiena, 2021. gada 30. janvāris

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu