"Komanda to nav pelnījusi." Merzļikins asi kritizē savu sniegumu "Blue Jackets" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Ar pārdomām par neveiksmīgajām epizodēm komandas zaudējumā dalījās Kolumbusas "Blue Jackets" latviešu vārtu vīrs Elvis Merzļikins.

"Blue Jackets" viesos ar 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) zaudēja Čikāgas "Blackhawks". Latviešu vārtsargs spēles trešajā periodā pieļāva divas rupjas kļūdas, kas arī noveda pie komandas zaudējuma.

Kritiku pats sev pēc spēles veltīja Merzļikins, kurš norādīja, ka šajā situācijā attaisnojumiem nav vietas.

"Es pamatīgi kļūdījos. Protams, visa atbildība gulstas uz maniem pleciem. Nemeklēšu attaisnojumus. Veiksme šoreiz nebija manā pusē. Ripa iesprūda pie borta. Es to metu prom ar nūjas neērto pusi. Mēs, vārtsargi neesam tik labi ar nūjas neērto pusi. Varbūt man nevajadzēja mest ar neērto pusi. Es kļūdījos ne vienu, bet divas reizes. Komanda to nav pelnījusi," norādīja Merzļikins.

Tāpat latvietim tika vaicāts, vai pirmā kļūda kādā mērā ietekmēja otro. Vārtsargs šādu ideju noliedza, sakot, ka vairs nav bērns un šajā līgā ir iemācījies nedomāt par iepriekšējām epizodēm, neatkarīgi vai tās bijušas pozitīvas vai negatīvas.

"Es kļūdījos vienreiz un kļūdījos arī otrajā epizodē. Nē, man nebija bail un es turpināšu doties ārā no vārtiem," sacīja vārtsargs.

Merzļikins arī atzina, ka komandas biedri pēc spēles bijuši atbalstoši: "Protams, es atvainojos. Labā komandā, kāda mēs esam, es saņēmu atbalstu."

Latviešu vārtsargs šosezon piecās aizvadītajās spēlēs ir atvairījis vidēji 90,8% metienu, caurmērā zaudējot 2,99 ripas.

"Blue Jackets" ar 11 punktiem desmit spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem otro vietu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu