"Muzikālās bankas" finālšova rīkotāji esot saņēmuši pateicību no SPKC (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daugavpilī izskanējusi "Muzikālā banka 2020"
Daugavpilī izskanējusi "Muzikālā banka 2020" Foto: Andrejs Strokins

Sestdien, 30. janvārī, notikušā "Muzikālās bankas" finālšova rīkotāji esot saņēmuši pateicības vēsti no Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC).

"Muzikālās bankas" izpildproducents Aigars Dinsbergs sociālajā vietnē "Facebook" publiskojis ierakstu, vēstot, ka pasākums esot izdevies kā iecerēts un pat saņēmis atbalstu no SPKC. "Tas nu ir DARĪTS! Mums izdevās!!! Un lieki piebilst - esmu pateicīgs liktenim, ka jau 21 gadu varu būt "Muzikālajai bankai" klātesošs. Lai uzskaitītu visas privātās pateicības, vietas nepietiktu, tāpēc teikšu vienu lielu kopēju Paldies manai lieliskajai backstage asistentu saimei, skatuves, skaņu, gaismu, video, LTV ļaudīm, fantastiskajai radošajai komandai, VEF Kultūras pils viesmīlīgajam kolektīvam, bet pats galvenais - Latvijas Radio vadībai par uzticēšanos, drosmi riskēt, atbalstu un iedrošinājumu.

Un saņemt pateicības vēsti no SPKC vadības par lielisko pasākumu un korektu epidemioloģisko noteikumu ievērošanu gan publiskajā komunikācijā, gan koncerta laikā, ir patiešām labs novērtējums."

Jau vēstījām, ka notikušais finālšovs Covid-19 pandēmijas laikā raisījis spraigas diskusijas sociālajos tīklos - vairāki pauda bažas par pasākuma norisi, norādot uz iespējamiem epidemioloģiskās drošības pasākumu pārkāpumiem. 

Atgādinām, ka par "Muzikālās bankas 2020" vērtīgāko dziesmu pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tika atzīta Intara Busuļa izpildītā "Dejo vientulību".

Foto: "Muzikālās bankas 2020" finālšovs

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu