VIDEO Dāvis Bertāns sekmē "Wizards" panākumu pār "Heat"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Vašingtonas "Wizards" viesos izdevās pārspēt Maiami "Heat" basketbolistus.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 103:100 pārspēja "Heat", kas pērn sasniedza NBA finālu, kur nācās atzīt Losandželosas "Lakers" pārākumu.

Bertāns spēlēja 26 minūtes un guva 11 punktus, trāpot trīs no astoņiem tālmetieniem un abus izpildītos soda metienus.

Latvieša kontā četras izcīnītas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas pārtvertas bumbas, bloķēts metiens, četras kļūdas un divas piezīmes.

Ja iepriekšējā spēlē Bertānam bija sliktākais +/- rādītājs komandā, tad šoreiz šis koeficients viņam bija labākais "Wizards" vienībā +14. Proti, kamēr laukumā bija Bertāns, tikmēr Vašingtonas komanda guva par 14 punktiem vairāk nekā pretinieki.

"Wizards" labā 32 punktus guva Bredlijs Bīls, kurš ar 34,8 vidēji mačā gūtiem punktiem ir NBA sezonas rezultatīvākais spēlētājs.

"Heat" rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Tailers Hero, Džimijs Batlers guva 19 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un veica deviņas rezultatīvas piespēles, bet Bams Adebajo sakrāja 17 punktus, 11 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

Video: "Heat" - "Wizards" mača spilgtākie momenti

"Wizards" ar piecām uzvarām un 13 zaudējumiem ir pirmspēdējā vietā Austrumu konferencē, apsteidzot vienīgi Detroitas "Pistons" (5-16).

Tikmēr arī "Heat" aizvada neveiksmīgu sezonu, jo komandai ir tikai septiņas uzvaras un piedzīvoti jau 14 zaudējumi. Šāda bilance dod 13. vietu Austrumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu