Bertānam sezonas lielākais spēles laiks "Wizards" uzvarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī uzvaru Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 105:101 pārspēja Čikāgas "Bulls" komandu, kas piedzīvoja sesto zaudējumu pēdējos astoņos mačos.

Bertāns nospēlēja 38 minūtes un guva 12 punktus (3p. 4/11), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un pārtvēra divas bumbas.

Latvijas basketbolists pieļāva vienu kļūdu, saņēma divas piezīmes un spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju -1.

Bertāns šosezon 18 mačos pirmo reizi spēlēja starta pieciniekā. Viņš aizstāja debitantu Izraēlas basketbolistu Deni Avdiju, kurš aizvadītajā mačā guva četrus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un pārtvēra trīs bumbas, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa.

Uzvarētāju sastāvā 35 punktus guva Bredlijs Bīls, bet cita "Wizards" zvaigzne Rasels Vestbruks atpūtās un šajā mačā nespēlēja.

Vēl uzvarētājiem Japānas basketbolists Rui Hačimura guva 19 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet ukrainis Alekss Lens pievienoja 13 punktus.

"Bulls" rindās ar 35 punktiem izcēlās Zeks Lavīns.

Spēles gaitā "Wizards" komandai bija 12 punktu pārsvars, taču "Bulls" atspēlējās un mača galotnē bija intriga. Izšķirīgajos brīžos Bīls trāpīja soda metienus.

Austrumu konferencē "Wizards" ar sešām uzvarām un 15 zaudējumiem ir pirmspēdējā vietā, apsteidzot vienīgi Detroitas "Pistons" (5-18).

"Bulls" ar bilanci 9-14 ierindojas 11. pozīcijā Austrumu konferences kopvērtējuma tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu