"Viņš izskatās pēc putnubiedēkļa." Dalasas "Mavericks" izskata iespēju aizmainīt Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Pazīstamais sporta medijs "Bleacher report" sarunā ar vairākiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu pārstāvjiem ir noskaidrojis, ka Dalasas "Mavericks" ievāc informāciju par Kristapa Porziņģa iespējamo tirgus vērtību.

Dalasas "Mavericks" šobrīd ar 15 uzvarām 29 mačos ir uzreiz aiz Rietumu konferences izslēgšanas zonas. Šis nebūt nav sezonas sākums, ko Dalasas vienībai pirms regulārā turnīra sākuma atvēlēja apskatnieki.

"Bleacher report" rīcībā no dažādiem avotiem ir nonākusi informācija par "Mavericks" ieceri veikt izmaiņas sastāvā. Kāda "Mavericks" vienībai pietuvināta persona atzinusi, ka Dalasas menedžments jau šobrīd domā par kāda darījuma veikšanu un pasargāts neesot neviens, izņemot Luku Dončiču.

"Viņi pavisam noteikti ir painteresējušies par viņa [Porziņģa] vērtību. Viņi "izmēra temperatūru", jo zina, ka kādā mirklī tā uzkāps," sacījis kādas NBA vienības ģenerālmenedžera asistents, kurš vēlējās palikt anonīms.

Kāds Rietumu konferences menedžeris kā pamatojumu iespējamam Porziņģa maiņas darījumam piemin latvieša regresu aizsardzībā.

"Izskatās, ka viņš nespēj nostāties [aizsardzības] stājā. Viņš izskatās pēc putnu biedēkļa. Mēs negaidījām, ka viņš būs labs no sezonas sākuma, bet esmu Porziņģi šogad pavērojis vairākas reizes un neizskatās, ka viņš kādu spētu nosegt," norādīja menedžeris.

Ja arī "Mavericks" izdotos atrast partneri iespējamā maiņas darījumā, būtisks jautājums ir latvieša 158 miljonus lielais līgums, kurā pēc šī gada ir vēl trīs sezonas.

"Kuras komandas jūs redzat kā kandidātus viņa iegūšanai? Es neteiktu, ka tas ir līgums, ko es būtu gatavs uzņemt," turpināja jau pieminētais Rietumu konferences menedžeris.

Runājot par Porziņģa potenciālo vērtību, cits "Bleacher report" avots norādīja, ka, viņaprāt, "Mavericks" par latvieti noteikti varētu dabūt vismaz vienu pirmās kārtas izvēli, bet, lai maiņas darījumā abos virzienos aizietu spēlētāji ar līdzīgiem līgumiem, dalasiešiem arī būtu jāuzņem viens vai vairāki kādas komandas spēlētāji, kuru līgumi ir pārāk lieli.

Kristaps Porziņģis šajā sezonā vidēji spēlē ir atzīmējies ar 20,5 punktiem, 8,6 atlēkušajām bumbām un 1,6 bloķētiem metieniem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu