Porziņģa vārds tiek piesaukts "Warriors" kontekstā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" esot vērsies pie Goldensteitas "Warriors" vadības, lai novērtētu iespējas aizmainīt Kristapu Porziņģi, apgalvo SNY žurnālists Aiens Beglijs.

Pavisam nesen "Bleacher Report" apskatnieks Džeiks Fišers vēstīja, ka "Mavericks" basketbolistu maiņas darījumu tirgū analizē Porziņģa vērtības noteikšanu.

"Mavericks" vairs neesot tik droša par Porziņģa lomu līdzās slovēnim Lukam Dončičam. Pēc tam, kad latvietis nonāca Dalasas komandā, tika prognozēts, ka Porziņģis un Dončičs veidos vienu no spēcīgākajiem tandēmiem līgā, taču kluba vadība vairs par to nav pārliecināta.

Beglijs Porziņģa sniegumu šajā sezonā raksturo kā viļņveidīgu. Reizēm spoži darbojas uzbrukumā, bet ir jautājumi par viņa spēli aizsardzībā, turklāt Latvijas centra spēlētājam ir savainojumu vēsture. Pēdējā mačā pret Memfisas "Grizzlies" viņš nepiedalījās muguras stīvuma dēļ.

25 gadus vecajam Porziņģim šis ir piecu gadu līguma (158,3 miljoni ASV dolāru) otrais gads. 

Tikmēr "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans "Dallas Morning News" žurnālistam Bredam Taunsendam noliedzis, ka Dalasas izskata iespēju atbrīvoties no Porziņģa. 

"Tā nav taisnība," sacīja Kjūbans. "Mēs vispār neesam apsprieduši viņa aizmainīšanu. Tas nav noticis."

Porziņģis šosezon vidēji spēlē guvis 20,5 punktus, savācis 8,2 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķējis 1,6 pretinieku metienus. 

"Mavericks" ar 29 mačos izcīnītām 14 uzvarām pašlaik ieņem devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu