"Mavericks" galvenais treneris nācis klajā ar komentāriem par Porziņģa muguras savainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" kluba galvenais treneris Riks Kārlails ir komentējis Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa situāciju ar muguras savainojumu.

Naktī uz trešdienu Dalasas "Mavericks" savā laukumā ar 110:107 (34:31, 21:25, 25:20, 30:31) uzvarēja Bostonas "Celtics".

Porziņģis muguras savainojuma dēļ šajā mačā laukumā nedevās. Spēle pret "Celtics" bija jau otrais mačs pēc kārtas, kad latvietis savainojuma dēļ notiekošo vēroja no rezervistu soliņa.

"Šis [Porziņģa] muguras jautājums. Es sagaidu, ka tā nebūs ilgtermiņa problēma. Mēs šim iziesim cauri un dabūsim viņu atpakaļ laukumā, cik vien ātri iespējams," norādīja Kārlails.

Tāpat "Mavericks" stūrmanis norādīja, ka šis latvieša muguras savainojums, ļoti iespējams, ir rezultāts nopietnas treniņnometnes trūkumam.

Kārlails arī komentēja Porziņģa problēmas savā laukuma galā, kur latvietis iepriekš ir saņēmis tieši apskatnieku lielākās uzslavas, nevis kritiku.

"Mēs pie tā strādājam. Viņš pie tā strādā. Atšķirība šogad ir diezgan acīmredzama. Viņš sezonu sāka mēnesi vēlāk nekā citi un bez pievienotās vērtības, ko sniedz pilna treniņnometne," sacīja Kārlails.

Kā jau minēts, Porziņģis meniska operācijas dēļ izlaida aptuveni pirmo sezonas mēnesi. Lai gan sezonas gaitā latvietis jau vairākkārt ir izlaidis mačus atpūtas nolūkos, šī ir pirmā reize šosezon, kad centra spēlētājs laukumā nedodas savainojuma dēļ.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu