FOTO ⟩ Modele Emīlija Rataikovski pēdējos grūtniecības mēnešos pozē pilnīgi kaila

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu modele Emīlija Rataikovski, kura nekad nav kautrējusies izrādīt savu kailo ķermeni publiski, nu pavisam pikantā veidā iemūžinājusi pēdējo posmu gaidību laikā. 

Lai gan modelei ir pamatīgs grūtnieces vēderiņš, tas nav mainījis viņas mīlestību pret kailfoto. Nupat viņa vietnē "Instagram" dalījās ar fotogrāfiju sēriju, kurā pavisam kaila redzama savās mājās Ņujorkā. 

Intīmajos kadros modeli iemūžināja profesionālais fotogrāfs Renels Medrano, kurš strādā ar tādiem augstas klases modes žurnāliem kā "GQ", "Vogue" un citiem. 

Komentāros par pikanto fotosesiju bija lasāmi dažādi viedokļi - kamēr Rataikovski draugi un kvēlākie fani slavēja modeli par viņas pievilcīgo augumu, citi norādīja, ka tik intīmi foto būtu paredzēti privātajam arhīvam, nevis publiskai apskatei. 

Atgādinām, ka Rataikovski divus gadus ir precējusies ar aktieri Sebastianu Bēru-Maklardu, kuru viņa satika tikai dažas nedēļas pirms kāzām. Rataikovski tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām sievietēm pasaulē. Tomēr māksliniece intervijās atzīst, ka tieši viņas ārējā izskata dēļ režisori un producenti bieži vien viņu neuztver nopietni. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu