Internetā tirgo māju, kurā tika noslepkavots advokāts Rebenoks. Viņa draugs skaidro situāciju (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Apritējis pusgads, kopš savās mājās Langstiņos tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Nu internetā atrodams sludinājums, kurā tiek pārdota advokātam piederējusī māja. 

"Privātās Dzīves" rīcībā ir ekrānuzņēmumi no sludinājuma, ka par 425 000 eiro ir iespējams iegādāties īpašumu Langstiņos, kur pērn septembrī nežēlīgi tika nogalināts advokāts Pāvels Rebenoks. Šo situāciju izdevumam komentējis Rebenoka draugs un kolēģis Mārtiņš Krieķis.

Krieķis atklāj, ka pusgadu pēc Rebenoka nāves mantojuma lietas ir nokārtotas, un visu ir mantojis Pāvela tēvs - viņam pieder arī puse no uzņēmuma "Verdoff", uz kura vārda reģistrēta māja, kurā dzīvoja Pāvels un viņa draugs Ingus Balandins.

Vaicāts, vai Krieķis ir informēts, ka internetā ir izvietots mājas pārdošanas sludinājums, jurists neslēpj, ka viņam tā esot pirmā dzirdēšana. Krieķis skaidro - lai pārdotu šo māju, ir nepieciešama SIA "Verdorff" abu īpašnieku piekrišana.

Apskatot sludinājumu, viņš prātoja, ka tas, iespējams, esot vecs sludinājums. "Vismaz šobrīd nav neviena spēkā esoša lēmuma, ka māja tiek pārdota. Kaut kad nākotnē māju varbūt arī tirgos, bet tas laiks vēl nav pienācis," skaidro jurists. 

Atgādinām, ka jau pagājušā gada novembrī Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka Balandins abu mājā vairs nespējot atgriezties.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu