VIDEO Kas notiek, kad ringā satiekas olimpiskais vingrotājs un pasaules stiprākais vīrs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais olimpisko spēļu medaļnieks Nails Vilsons izmēģināja savas spējas ringā pret slaveno britu stiprinieku Ediju Holu. 

Vilsons viesojās pie slavenā spēka vīra, lai izmēģinātu savas spējas boksa ringā. Vispirms sitienus izdarīja bijušais vingrotājs, savukārt, pēc tam viņam vajadzēja arī uzņemt pāris Hola sitienus.

Vilsons vispirms aicināja spēka vīru izdarīt pavisam vieglu sitienu, kurš tik un tā viņu izsita no līdzsvara. Pēc tam Hols jautāja: "Vai esi gatavs lielajam [sitienam]?". Uz to Vilsons pamatoti atbildēja noliedzoši. To gan var saprast, jo Hola sitiena rezultātā bijušais vingrotājs aizlidoja uz otru ringa malu.

Vilsons gan atzina, ka video tapšanas laikā viņš cietis neesot. Fanu satraukumam, protams, būtu pamats, jo iepriekš treneris sparinga sesijā uzņēma Hola sitienu par korpusu un pēcāk vēma asinis...

Hols izcīnīja uzvaru 2017. gada Pasaules stiprākā vīra sacensībās. Tomēr kopš tā laika viņš ir aktīvi pievērsies boksa treniņiem, jo gatavojas cīņai pret citu spēka vīru Haftonu Bjornsonu, kurš pazīstams arī ar savu lomu slavenajā seriālā "Game of Thrones".

Abu milžu cīņa norisināsies šā gada septembrī.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu