Vienīgais bērns ģimenē uzzina, ka patiesībā viņam ir 31 brālis un māsa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/paperplanesociety

27 gadus vecs vīrietis, kurš uzskatīja, ka ir vienīgais bērns ģimenē, pēc DNS pārbaudes veikšanas atklāja, ka ir otrs vecākais no 31 brāļiem un māsām, vēsta portāls "Insider". 

Endijs Torijs, kurš dzīvo Atlantā, vietnē "TikTok" atklāja, ka viņam radās aizdomas par savu piederību ģimenei pēc tam, kad atgriezās viņam un viņa ģimenei nopirktie DNS testi, kuri atklāja, ka viņš ir tikai daļēji francūzis un anglis, kaut gan tēvs Torijam sacīja, ka viņš ir gandrīz tikai francūzis.

"Es vecākiem Ziemassvētkos uzdāvināju DNS pārbaudes komplektus, un viņi man līdz pēdējam brīdim neko neteica. Es vienmēr domāju, ka tas ir savādi, ka esmu ekstraverts, garāks un muzikālāks nekā jebkurš no maniem ģimenes locekļiem, taču šādu pavērsienu es negaidīju," sacīja Torijs. 

Torijs sacīja, ka kopš šī fakta uzzināšanas viņa skaitliski lielākajā ģimenē viņu uzņēmuši ar atplestām rokām. "Es esmu veicis videozvanus 10 stundas dienā 4 dienas pēc kārtas, iepazīstot pēc iespējas vairāk savus brāļus un māsas, un tas ir bijis manas dzīves neticamākais gods un neaizmirstama pieredze," sacīja Torijs.

"Es pamodos pirms nedēļas, domājot, ka esmu vienīgais bērns, un tagad esmu otrais vecākais no 31," piebilda Torijs. 

Daudzi no brāļiem un māsām jau zināja, ka spermas ziedošanas dēļ viņi ir saistīti, un viņiem ir izveidota "Instagram" lapa ar nosaukumu "Paper Plane Society".

"Ikreiz, kad satieku jaunu brāli un māsu, nekad nav sajūtas, ka runāju ar svešinieku. Ir sajūta, ka es runāju ar kādu, kuru esmu pazinis visu mūžu, piemēram, ar vecu draugu, es vienkārši tevi neesmu redzējis pāris gadus," sacīja Torijs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu