Spēles laikā traģiski bojā gājušā hokejista māte uzrunā spēlētāju, kurš izdarīja viņas dēlam liktenīgo metienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

16. martā pēc ļoti neveiksmīgas epizodes mūžībā devās 19 gadus vecais Krievijas jaunatnes līgas (MHL) hokejists Timurs Faizutdinovs. Hokejista māte Jeļena Faizutdinova sarunā ar "Komsomoļskaja pravda" ir uzrunājusi hokejistu, kura raidītā ripa viņas dēlam bija liktenīga.

12. martā MHL mačā starp Sanktpēterburgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Loko" hokejistiem atgadījās traģisks negadījums. Dmitrija Tivuļina raidītā ripa trāpīja pa Faizutdinova galvu, kā rezultātā 19 gadus vecais hokejists tika nogādāts reanimācijā, kur mediķiem neizdevās glābt spēlētāja dzīvību.

Faizutdinova māte gan Tivuļina virzienā nav raidījusi absolūti nevienu pārmetumu, norādot, ka gribētu ar hokejistu satikties. 

"Es gribētu viņam pateikt, ka viņu ne pie kā nevainoju. Viņam šobrīd arī ir ļoti smagi. Es domāju, ka viņš nav vainīgs pie tā, kas notika. Es gribu ar viņu personīgi satikties un par to vaicāju MHL vadībai, lai viņi man dotu šādu iespēju. Līdz šim tas vēl nav noticis. Varbūt šeit ir vajadzīga ne tikai mana vēlme. Varbūt puisis baidās uz mani paskatīties. Bet tāpēc es arī centos viņu sasniegt, lai pateiktu, ka viņu nekādā gadījumā nevainoju," sacīja sieviete.

"Gribu pateikt, ka tagad viņam ir jākļūst spēcīgākam un labākam, un jāspēlē arī par manu dēlu," norādīja Faizutdinova.

Tāpat hokejista māte sacīja, ka, viņasprāt, notikušā izmeklēšana esot lieka: "Izmeklētāji vēl nav vērsušies pie manis. Es domāju, kam tā izmeklēšana vispār ir vajadzīga? Es uzskatu, ka tas bija nelaimes gadījums."

Faizutdinovs bija arī "Dinamo" vienības kapteinis. 54 regulārās sezonas spēlēs Faizutdinovs izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet izslēgšanas spēlēs viņš laukumā devās divos mačos.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu