Zināms, kad ar vēsturiski nozīmīgu cīņu oktagonā atgriezīsies UFC fanu mīlulis Neits Diazs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neits Diazs
Neits Diazs Foto: AFP / Scanpix

Gaidāmais "UFC 262" cīņu šovs ir saņēmis ievērojamu papildinājumu, jo tajā atgriešanās cīņu aizvadīs organizācijas zvaigzne Neits Diazs, vēsta ESPN žurnālists Ariels Helvani.

16. maija agrā rītā norisināsies "UFC 262" cīņu šovs, kura galvenajā duelī par vakanto vieglā svara čempiona jostu tiksies UFC jaunpienācējs Taisons Čendlers un brazīliešu zvaigzne Čārlzs Oliveira.

Tomēr ievērojamu uzmanību, visticamāk, saņems arī cīņu šova pirmspēdējā cīņa, kurā pēc pusotra gada pārtraukuma oktagonā atgriezīsies fanu favorīts Neits Diazss, lai aizvadītu cīņu, pret Leonu Edvardsu.

Tāpat šī cīņa arī būs vēsturiski nozīmīga, jo pirmo reizi organizācijas ilgajā vēsturē cīņu šova pirmspēdējā dueli, kas nenorisinās par čempiona jostu, tiks aizvadīti pieci raundi.

Šī cīņa, visticamāk, norisināsies UFC 77 kilogramu divīzijā, jo tā ir svara kategorija, kurā cīņas aizvada Leons Edvardss, savukārt Diazs pēdējās cīņās ir cīnījies tieši šajā svarā.

Diazs pēdējo reizi oktagonā izgāja 2019. gada novembrī, kad viņš piedzīvoja zaudējumu pret Horhi Masvidālu cīņā par sliktā puiša jostu. Savukārt Edvardsa pēdējā cīņa bija šā gada 14. martā, kad viņa duelis pret Belalu Muhamedu tika pasludināts par nenotikušu, jo brits savam pretiniekam ar pirkstu iebakstīja acī, kā rezultātā cīņa nevarēja turpināties. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu