Īsteni komiķi! Piecas asprātīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Fer Gregory/Shutterstock.com

Humora izjūta ir īpašība, kas ir zelta vērta. Īstā māksla ir veselīgi prast pasmieties pašam par sevi - šīs piecas Zodiaka zīmes to viennozīmīgi pieprot, vēsta portāls "Star Hit". 

5. vieta - Vēzis

Īpašā iezīme: daudzpusīgs humors. Vēzis dīvainā kārtā var apvienot melno ar vieglu klasisko humoru un degsmi. Mīl atrasties kompānijā un kompānija ļoti mīl Vēža klātesamību.

4. vieta - Lauva

Izmanto humoru kā rīku. Zina, kā ļoti precīzi izmantot īstos jokus īstajā laikā. Neatkarīgi no tā, vai ir nepieciešams atbalstīt kādu vai atraisīt saspīlētu atmosfēru - Lauva to izdarīs, jo ir pārliecināts par sevi un savu humoru.

3. vieta - Jaunava

Jaunavai ir specifisks humors. No pirmā acu uzmetiena joks var palikt neredzams vai pat šķist nepiemērots, bet, ja jūs saprotat Jaunavu būtību un stilu, tad nav iespējams nenovērtēt šāda veida humoru.

2. vieta - Skorpions

Skorpions ir slavens ne tikai ar spriedumu taisnīgumu, bet arī ar izcilu humora gaumi. Asi, gudri, aktuāli, tieši mērķī! Atšķirīga iezīme ir tā, ka Skorpioni zina, kā smieties ne tikai par kādu vai kaut ko, bet arī prot veselīgi pasmieties pats par sevi!

1. vieta - Auns

Ja Aunam ir labs garastāvoklis, jūs nevarat paiet garām un nepalikt vienaldzīgs. Auns ir jebkuras kompānijas dvēsele. Viņš uzjautrina visus. Piemīt īpaši smalka un filigrāna humora izjūta. Auna joku uguņošana paliks vēl atmiņā ilgi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu