VIDEO Stjuarte metas uzvaras dejā, kad no lidmašīnas izsēdina pāri, kurš nevēlējās ievērot sejas masku lietošanas noteikumus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pasažieri aplaudēja un stjuarte metās dejā pēc tam, kad pāris, kurš nevēlējās ievērot sejas maskas valkāšanas likumus, tika izsēdināts no lidmašīnas. 

Brendans Elders vietnē "TikTok" ievietoja videoklipu, kas uzņemts pirms kāda reisa izlidošanas no lidostas.

Video redzams, kā aviokompānijas darbinieks sarunājas ar sievieti, kura apgalvo, ka viņa izpildījusi lūgumus uzlikt sejas masku, kad viņai tas ticis prasīts.

"Jūs melojat. Jūs sakāt, ka es nepakļāvos un neliku masku tad, kad jūs man to lūdzāt? Jūs esat melis," nikni atbildēja sieviete. 

Neskatoties uz sievietes argumentiem, viņa nesaņēma nekādu atbalstu no pārējiem pasažieriem. "Atā!", "Izkāp no lidmašīnas!" kliedza pasažieri.

Kad sieviete un viņas līdzbraucējs piecēlās, lai pamestu lidmašīnu, pasažieri sāka viņus uzmundrināt un aplaudēt. Niknā sieviete turpināja paust savu sašutumu, parādot visai lidmašīnai vidējo pirkstu.  

Tiklīdz pāris bija izkāpis no lidmašīnas, viena no stjuartēm ejas vidū metās dejot uzvaras deju. 

Kaut arī videoklipa laikā vēlāk izsēdinātā sieviete valkāja masku, aviokompānija "Southwest Airlines" atzīmē, ka likums nosaka, ka lidostā un lidojuma laikā katrai personai vienmēr ir jāvalkā maska, ieskaitot iekāpšanas un izkāpšanas brīžus. 

Aviokompānija paskaidroja, ka atteikšanās lietot sejas masku var izraisīt iekāpšanas atteikumu, piespiedu izkāpšanu no lidmašīnas un/vai sankcijas saskaņā ar konkrētās valsts likumiem.

@b_edler56

##karen

♬ original sound - Brendan Edler
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu