"10. jūlijā tu samaksāsi pilnībā." Porjē Makgregora virzienā raidījis nopietnus apvainojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dastins Porjē un Konors Makgregors
Dastins Porjē un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC zvaigznes Konors Makgregors un Dastins Porjē jau laicīgi ir uzsākuši kauju sociālo mediju vietnē "Twitter".

Abi cīkstoņi jau trīs mēnešus pirms potenciālās revanša cīņas ir uzsākuši asu vārdu apmaiņu "Twitter" vietnē.

Iepriekš, Makgregors savā "Twitter" kontā publicēja video, kurā trenē taisno spērienu, prognozējot, ka ar šo paņēmienu izcīnīs uzvaru nākamās cīņas ceturtajā raundā.

Uz to Porjē atbildēja, apvainojot īru melos: "Jautra prognoze. Tu arī prognozēji, ka ziedosi manam fondam, bet tu un tava komanda pārtraucāt komunikāciju uzreiz pēc cīņas. Tiksimies drīz. 10. jūlijā tu samaksāsi pilnībā."

Pirms cīņas Makgregors apsolīja noziedot pusmiljonu ASV dolāru Porjē labdarības fondam. Tagad īrs sava sāncenša apvainojumus nenoliedza: "Ziedojums, nevis parāds. Mēs gaidījām naudas pielietošanas plānus, bet tie tā arī neparādījās. Man ir punkts punktā jāzina, kur nauda aiziet. Citādāk tā pazūd, kā tas diemžēl ir ar daudziem labdarības fondiem."

Tāpat īrs citā tvītā piebilda, ka 10. jūlijā aizvadīšot cīņu ar citu pretinieku.

Sociālo mediju lietotāji komentāros jau kaļ sazvērestības teorijas, ka abi cīkstoņi par šādu scenāriju ir vienojušies, lai palielinātu interesi par gaidāmo cīņu. Tomēr domājams, ka apvainojums solījuma par ziedojumu neturēšanā ir pietiekami nopietns, lai to neuzskatītu tikai par cīņas promotēšanu.

Magregors un Porjē pēdējo reizi tikās šā gada 24. janvārī, kad ar otrā raunda tehnisko nokautu pārāks bija amerikānis. Lai gan abu cīkstoņu nākamais duelis vēl nav izziņots, abi sportisti sociālajos tīklos ir apstiprinājuši, ka līgumus 10. jūlija (11. jūlija pēc Latvijas laika) cīņai ir parakstījuši.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu