"Viņam ir tik daudz, ko pierādīt." UFC uzlecošās zvaigznes Čimajeva aģents paziņo cīkstoņa atgriešanās laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hamzats Čimajevs
Hamzats Čimajevs Foto: Reuters/ScanPix

Par UFC uzlecošās zvaigznes Hamzata Čimajeva atgriešanos oktagonā pēc cīņas ar Covid-19 ir ziņojis viņa menedžeris Ali Abdelazis.

Čimajevs jau ilgāku laiku cīnās ar Covid-19 inficēšanās izraisītajām sekām. Cīkstonim vīruss tika konstatēts jau aizvadītā gada nogalē, bet pilnvērtīgus treniņus viņš esot atsācis tikai pavisam nesen.

"Viņš pirms trīs dienām aizvadīja pirmo treniņu. Viņš atgriezīsies ar atriebību, jo viņam ir ļoti daudz ko pierādīt. Bet lieta ir tāda, ka Covid-19 šobrīd valda pār visu un tas tika arī līdz viņam," par 26 gadus veco Čimajevu sacīja Abdelazis.

Čimajevs Covid-19 komplikāciju dēļ pat apsvēra iespēju beigt karjeru, tomēr par tik radikālu soli neizšķīrās, lai gan vairākkārt cīkstoņa mēģinājumi trenēties ir noslēgušies ar nonākšanu slimnīcā.

Tomēr, kā norāda Abdelazis, šobrīd treniņprocess noritot gludi: "Jūs redzat Aleksandru Volkanovski. Ceru, ka ar viņu viss ir kārtībā, jo arī viņam bija problēmas ar Covid-19, līdzīgi kā Hamzatam. Tagad viņš [Čimajevs] ir simtprocentīgi vesels un ir atgriezies treniņos."

Čimajevs vairākkārt ir izteicies, ka būtu gatavs cīnīties teju katru nedēļas nogali, to apliecinot arī aizvadītajā vasarā, kad viņš izcīnīja divas pārliecinošas uzvaras vien desmit dienu laikā.

Abdelazis gan uzskata, ka viņa pārstāvētajam cīkstonim šajā jautājumā vajadzētu piebremzēt.

"Mēs viņu atkal redzēsim jūlija beigās vai augusta sākumā. Man par viņu nesen jautāja pat Deina Vaits. Es Deinam pateicu to pašu. Reālistiski domājot, Hamzatam vajadzētu piebremzēt. Bet es ticu, ka viņš turpinās rāpties uz augšu, jo viņam ir īpašs talants. Viņš ir topošā superzvaigzne," sacīja Abdelazis.

Čimajevam jau vairākkārt ir bijusi rezervēta cīņa pret vienu no labākajiem 77 kilogramu divīzijas cīkstoņiem Leonu Edvardsu, tomēr dažādu apstākļu, galvenokārt Covid-19, dēļ tā joprojām nav notikusi.

Čimajevs uz "lielās skatuves" iznāca aizvadītā gada vasarā, kad ar mazāk nekā divu nedēļu intervālu viņš pārliecinoši izcīnīja uzvaras divās cīņās pēc kārtas, pēc tam 17 sekundēs nokautējot jau pieminēto Meršaetu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu