Zināms, cik ienesīga bijusi "YouTube" superzvaigznes Džeika Pola uzvara pār bijušo MMA čempionu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: AFP / Scanpix

Svētdien uzvaru savas karjeras trešajā profesionālajā boksa cīņā izcīnīja "YouTube" zvaigzne Džeiks Pols. Pats bokseris pēc cīņas savā "Instagram" kontā atklāja, cik ienesīga šī cīņa ir bijusi.

Pols svētdienas rītā ar pirmā raunda nokautu izcīnīja uzvaru pār bijušo MMA organizācijas "ONE Championship" čempionu Benu Askrenu.

Tagad Pols savā "Instagram" kontā ir atklājis, ka cīņu šovs, kura galvenais duelis starp viņu un Askrenu ir ienesis kopumā 75 miljonus ASV dolāru (62,59 miljoni eiro).

Pola garantētais atalgojums par šo cīņu bija 690 tūkstoši ASV dolāru (575 921 eiro) , kamēr Askrens par šo dueli saņēma pusmiljonu ASV dolāru (417 334). Paredzams, ka Pols par uzvaru saņems arī daļu no pieminētajiem cīņas ienākumiem.

Tiek ziņots, ka Pols par pagājušo cīņu, kurā viņš brutāli nokautēja bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu kopumā saņēmis vairāk nekā 10 miljonus ASV dolāru.

Kā jau minēts, šī bija Pola trešā uzvara kopš viņš ir saņēmis profesionālā boksera licenci. Bez pieminētā Robinsona un Askrena, Pols boksa ringā pārspēja arī citu "jūtūberi" Ali Alu Fekari jeb "AnEsonGib".

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu