VIDEO Bertānam laba precizitāte tālmetienos un uzvaru sērijas turpinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī pārliecinošu uzvaru izbraukumā izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 129:106 (36:35, 34:33, 30:22, 29:19) pārspēja Oklahomsitijas "Thunder" basketbolistus.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 22 minūtes un 24 sekundes, atzīmējoties ar 12 gūtajiem punktiem (0/0 2p., 4/7 3p., 0/0 1p.). Tāpat viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas un trīs personīgās piezīmes.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par sešiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Rezultatīvākais vašingtoniešu rindās bija Rasels Vestbruks, kurš izcēlās ar 37 punktiem. Saspēles vadītājs savai punktu ražai pievienoja arī pa 11 rezultatīvām piespēlēm un atlēkušajām bumbām.

Vestbruks savā karjerā šobrīd ir izcīnījis 174 "triple-double". NBA rekords šajā rādītājā pieder leģendārajam Oskaram Robertsonam, kurš savas karjeras laikā pamanījās iekrāt 181 "triple-double".

Mājinieku sastāvā rezultatīvākā spēlētāja godu dalīja divi spēlētāji. Pa 20 punktiem pretinieku grozā sameta Darius Bezlijs un Teo Maledons, kurš atzīmējās arī ar astoņām atlēkušajām bumbām.

"Wizards" šobrīd ir otra "karstākā" komanda NBA aiz Ņujorkas "Knicks". Vašingtonieši uzvaru ir izcīnījuši pēdējos septiņos mačos pēc kārtas un jau ir ielauzušies Austrumu konferences pārspēles (play-in) zonā. Ar 59 spēlēs izcīnītām 26 uzvarām "Wizards" ieņem 10. vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņemot Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu