Ķengaragā nakts vidū sadurti trīs cilvēki. Policija meklē uzbrucēju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ķengaragā kāds vīrietis nakts vidū ar auksto ieroci sadūris vairākus cilvēkus un aizbēdzis no notikuma vietas. Policija ir noskaidrojusi vīrieša personību un šobrīd cenšas noskaidrot uzbrucēja atrašanās vietu, ziņo raidījums "Degpunktā".  

Nakts vidū, iepretim veikalam "Maxima" Višķu ielā, starp četriem cilvēkiem radās nesaskaņas. Kompānija par kaut ko karsti strīdējās, līdz viens no vīriešiem kļuva fiziski agresīvs. Viņš izvilka nazi un sadūra visus trīs oponentus.

Vietējie iedzīvotāji ir pārliecināti, ka problēmu risinājums nonāca līdz vardarbībai alkohola ietekmes dēļ. Iedzīvotāji stāsta, ka starp cietušajiem bijuši divi vīrieši un viena sieviete.

"Policija bija, jā, ap plkst 23.00, 22.30. Visi prātā sajukuši. Stāvēja tur, galapunktā, saka iedzīvotājs Vladimirs.

Uz notikuma vietu ieradās arī mediķi, kas sastapa trīs ļaudis, noklātus ar asinīm. Ārsti nodarītos miesas bojājumus raksturo kā vidēji smagus.

"Pusstundu pēc pusnakts saņēmām izsaukumu uz Ķengaragu, Višķu ielu, kur vairāku ķermeņa daļu dažādus ievainojumus bija guvuši trīs cilvēki. Visi cietušie tika nogādāti slimnīcā," norāda NMPD pārstāve Arita Freimane.

Vīrietis, kas sadūra cilvēkus, pamanījās aizbēgt no notikuma vietas un joprojām nav atrasts. Policijas darbinieki centušies viņu tumsā sameklēt, taču neveiksmīgi. Policisti sola, ka uzbrucēju izdosies saukt pie atbildības un viņa aizturēšana esot tikai laika jautājums.

"Vainīgās personas identitāte ir noskaidrota un šobrīd notiek aktīvi personas meklēšanas pasākumi. Saistībā ar notikušo policijā uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 125. panta 2. daļas, 2. punkta, proti, par smagu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu, ja tas izdarīts pret divām, vai vairākām personām," skaidro Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu