FOTO Igaunijas naktsmītnēs uzdarbojas Zviedrijas pilsonis - "demolētājs"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau kādu laiku Igaunijas naktsmītņu īpašniekiem problēmas sagādājis kāds Zviedrijas pilsonis, kurš īrē dzīvokļus vai viesnīcas numuriņus, taču pēc izrakstīšanās atklājies, ka vīrietis šīs naktsmītnes ir izdemolējis, ziņo laikraksts "Postimees". 

Viens no cietušajiem laikrakstam ziņo, ka viņa īstermiņa īres dzīvoklī mitinājies pieminētais Zviedrijas pilsonis, kurš 23. aprīļa rītā, kad vajadzēja izvākties, sarīkojis lielu troksni. Kaimiņi sākumā domājuši, ka notiek kautiņš, taču vēlāk izrādījās, ka vīrietis lauzis mēbeles. Kad notikuma vietā ieradās īpašnieki, viņi atrada pilnībā iznīcinātu savu īpašumu. Vēlāk šī ziņa tika nodota policijai, vēstī "Postimees". 

Vietējie pašvaldības policisti norāda, ka viņi jau ar šo "demolētāju" ir pazīstami. Jau pirms minētā gadījuma policijai bija iesniegti divi ziņojumi par līdzīgiem pārkāpumiem. 

"Šīs personas vārds un fotoattēls tiek izplatīts viesnīcās. Jau vairākas viesnīcas mums ir ziņojušas, ka viņš mēģinājis īrēt numuriņu, taču saņemts atteikums," ziņo Igaunijas policijas pārstāvji.

Policija ir pateicīga visiem, kas ziņojuši par šī vīrieša rīcību. "Mēs sazinājāmies ar Viesnīcu savienību un piedāvājām naktsmītņu īpašniekiem padomus, kā tikt galā ar šādiem klientiem," norāda policija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu