"Mavericks" galvenais treneris nāk klajā ar jauniem komentāriem par Porziņģa veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Ar komentāriem par Kristapa Porziņģa veselību dalījies Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

"Mavericks" aizvadītajā naktī ar rezultātu 113:109 (37:32, 26:30, 19:21, 31:26) uzveica spēcīgo Bruklinas "Nets" vienību. 

Šajā mačā Dalasas vienības rindās joprojām laukumā nedevās latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš turpina atkopties no ceļgala savainojuma.

Vaicāts par latvieša veselības stāvokli, Kārlails pauda pārliecību, ka regulārajā sezonā, kas dalasiešiem noslēdzas 16. maijā, Porziņģis laukumā vēl iziešot.

"Manuprāt viņa dalība rītdienas spēlē [pret "Cavaliers"] ir apšaubāma. Tas ir tikai mans viedoklis, pamatojoties uz to, ko esmu uzzinājis pēdējās 24 stundās. Bet viņš progresē. Es sagaidu, ka viņš kādā brīdī vēl aizvadīs regulārās sezonas spēles," sacīja Kārlails.

Tāpat speciālists norādīja, ka "Mavericks" latviešu spēlētājs pavisam noteikti ir nepieciešams izslēgšanas spēlēs: "Mums viņu vajag laukumā. Viņš pavisam noteikti ir viens no mūsu top spēlētājiem, līdz ar to, jo ātrāk viņu varam dabūt atpakaļ ierindā, jo ātrāk varam atjaunot viņa kondīciju, ritmu un "ķīmiju" ar komandas biedriem."

"Mēs nedrīkstam steidzināt māti dabu. Tas ir skaidrs. Bet mēs ceram viņu dabūt atpakaļ tad, kad viņš būs gatavs atgriezties," norādīja Kārlails.

Šosezon Porziņģis vidēji mačā ir izcēlies ar 20,4 punktiem, 9,3 atlēkušajām bumbām 1,4 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu