Otrdienas horoskops: 18. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ahmed Zayan/Unsplash

Horoskops otrdienai, 18. maijam. 

AUNS

Var aktualizēties ārzemju tēma – kāds sapņos par ceļojuma iespējām nākotnē, kāds izveidos noderīgus lietišķos kontaktus. Daudz emociju sirdslietās.

VĒRSIS

Ir jādomā un jārīkojas ātri. Mazliet konservatīvajam Vērsim var būt grūti piemēroties apstākļiem, taču šoreiz galvenais ir nepalaist garām negaidīti radušās iespējas darbā vai biznesā.

DVĪŅI

Kustīgajiem un runātīgajiem Dvīņiem nav problēmu izveidot jaunas pazīšanās, ātri dabūt vajadzīgo informāciju un šodien nokārtot daudz un dažādus jautājumus.

VĒZIS

Jāseko līdzi ieņēmumiem un izdevumiem. Ja ar finansēm kaut kas ne tā, var rasties emocionālais diskomforts. Netērējies bez vajadzības. Diena nav piemērota arī kredīta vai līzinga darījumiem.

LAUVA

Šodien Lauvu nekaitināt. Asi reaģēsi, ja kāds darbā nebūs paveicis savus pienākumus. Un arī mājās gribēsi ieviest savu kārtību. Dienas beigās derētu sportiskas aktivitātes "tvaika nolaišanai".

JAUNAVA

Galvenais – kārtība, prognozējamība, sistēma. Kā jau rūpīgam darbarūķim tev patīk šos nosacījumus ievērot. Darbi ies no rokas, un atzinība arī būs.

SVARI

Vai gan var uz kādu paļauties par visiem 100 procentiem? Saka vienu, dara citu, un tev tās kļūdas jālabo. Pavērtē un izlem, ar ko un kur kopā strādāt. Varbūt darba vidē kaut kas maināms.

SKORPIONS

Ja kārtosi darīšanas iestādēs vai bankās, tad labi jāsagatavojas un jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm. Kad darba diena beigusies, ļaujies romantiskām noskaņām.

STRĒLNIEKS

Tev ir plašas zināšanas, bet informācijas nekad nevar būt par daudz. Paskaties, kas ir tiešsaistes kursu piedāvājumā. Jaunas iemaņas noderēs darbā.

MEŽĀZIS

Pārbaudi vai svarīgā informācija sasniegusi adresātus: vai e-pasti saņemti, vai ziņas "Whats App" izlasītas. Tehnika šodien var saniķoties un tādējādi aizkavēties darbi.

ŪDENSVĪRS

Daudz mīlestības. Ja arī darbā pienākumi sagūluši uz pleciem un jādomā par dažādām problēmām, sirdslietās tīkami piedzīvojumi. Tie iedvesmos un dos enerģiju.

ZIVIS

Neņem tuvu pie sirds, ja darbā kaut kas nenotiek tā, kā gribētos. Mēģini aprunāties ar kolēģiem, padotajiem vai priekšniecību. Iespējams rast kompromisu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu