VIDEO Levita un Kariņa paziņojums presei (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts prezidents Egils Levits, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
Valsts prezidents Egils Levits, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Foto: Ieva Leiniša / LETA, Ministru kabinets / Government of Latvia

Šodien valsts prezidents Egils Levits tikās ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, lai pārrunātu vakcinācijas gaitu, darbu koalīcijā, kā arī citus būtiskus jautājumus.

Pēc amatpersonu tikšanās paredzēts paziņojums presei.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju premjers Krišjānis Kariņš pēc tikšanās ar Valsts prezidentu varētu publiski paziņot par četru valdības ministru nomaiņu. Šāda iespējamība pārrunāta, šovakar partiju pārstāvjiem tiekoties ar premjeru, vēsta Panorāma.

Uz trim līdz šim partijas "KPV LV" pārraudzībā esošajiem ministru amatiem tiek izskatītas Marijas Golubevas (AP), Gata Eglīša (JKP) un Jāņa Vitenberga (NA) kandidatūras, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Tāpat neoficiālā informācija liecina, ka sašūpojies varētu būt izglītības un zinātnes ministres Ilgas Šuplinskas (JKP) krēsls.

Patlaban "KPV LV" valdībā ir aizņēmusi divus ministru posteņus - Sandris Ģirģens ieņem iekšlietu ministra amatu, bet Ramona Petraviča ir labklājības ministre. Pagaidām vakants ir "KPV LV" sākotnēji pārstāvētais ekonomikas ministra amats, uz ko pretendē bijušais partijas biedrs un līdzšinējais ministrs Jānis Vitenbergs (NA), kuru šim amatam virza Nacionālā apvienība.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu