VIDEO Samantas Tīnas un "Eirovīzijas" uzvarētāju dziesmas apvienojums izpelnījies ļaužu ievērību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FOTO: EBU / Thomas Hanses

Īpašu sabiedrības uzmanību izpelnījies "mešaps", kurā apvienota Samantas Tīnas dziesma "The Moon Is Rising" ar šā gada konkursa uzvarētājdziesmu "Zitti E Buoni". Tā autors ir dīdžejs Kriss Vess, kas radīto ievietojis vietnē "TikTok".

Nedēļu pēc tam, kad tika noskaidrots 65. starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa uzvarētājs, Latvijas pārstāve Samanta Tīna plašākam sabiedrības lokam vietnē "Instagram" atrādījusi priekšnesumu, kas arī varēja izskanēt Roterdamā, ja viņas uzstāšanās klātienē tomēr nebūtu iespējama. 

Pēcāk ar savu īpaši radošo veikumu dalījās vietējais dīdžejs Kriss Vess (Chris Wess), kurš sociālajos tīklos publiskojis video, kurā dziedātājas Samantas Tīnas "eirodziesma" apvienota ar grupas "Måneskin" dziesmas pavadījumu.

Nepilnas diennakts laikā "mešapu" noklausījās vairāk nekā 30 tūkstošus reižu.

Dzirdētais tiek atzinīgi novērtēts arī no sabiedrības puses, sakot, ka šāds variants skan labāk par pašu oriģinālu. Arī pati dziedātāja Samanta Tīna dīdžeja sniegumu vērtē pozitīvi: “OMG,” (Ak, mans Dievs – latviešu valodā).

Kā jau ziņojām, Samantai Tīnai kvalificēties "Eirovīzijas" finālam neizdevās, un pēc pusfinālā iegūtajiem punktiem ierindojās pēdējā vietā. Dziedātāja pēc dalības konkursā komentēja savu veikumu dziesmu konkursā

@chriswessmusic

??&?? The Moon Is Rising & Zitti E Buoni #mashup #zittiebuoni #italy #themoonisrising #latvia #maneskin #samantatina

♬ ZITTI E BUONI - Måneskin
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu