"Gatavojas kļūt par māti." Miroslava Karpoviča atklāti par karjeru un ģimenes dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

35 gadus vecā seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise Miroslava Karpoviča intervijā Krievijas medijiem atklāti pastāstīja par savu karjeru un nākotnes plāniem gan saistībā ar aktrises izaicinājumiem, gan ģimenes paplašināšanu. 

Miroslava Karpoviča, kopš zināms par viņas attiecībām ar aktieri Pāvelu Prilučniju, ir nokļuvusi mediju uzmanības centrā. Aktrise atklāj, ka viņai ir ne tikai aizņemta sirds, bet arī gana aizņemts darba grafiks.

"Man ir bijušas tik daudzas pirmizrādes, ka mamma man ik pa laikam atgādina, lai neraudu no pārguruma.

Papildus tam, ka man radoši ir daudz ko darīt, ir arī bizness, kas šobrīd ļoti aktīvi attīstās. Ja agrāk es īsti neuzticējos sev kā uzņēmējai, tad tagad saprotu, ka esmu izaugusi. Jums nevajadzētu baidīties, bet pēc iespējas vairāk attīstīt sevi," sacīja aktrise.

Karpoviča atklāja, ka bieži vien pateicas liktenim par visu, kas ar viņu notiek.

"Jā, es neesmu superzvaigzne, bet kaut ko šajā dzīvē esmu sasniegusi. Lai visi mani pazīst no seriāla "Tētuka meitiņas". Tas ir arī forši, jo ne vienmēr mākslinieka dzīvē ir tāda loma, kuras dēļ tevi atceras.

Paaudze, kas uzaugusi skatoties šo seriālu, jau ir izaugusi, viņiem ir bērni. Man ir prieks, ka es izdarīju kaut ko tādu, ko man nebūtu kauns parādīt saviem bērniem," sacīja Karpoviča.

Intervijā Karpoviča atspēkoja baumas par viņas personīgo dzīvi.

"Tagad skaudīgi cilvēki vienbalsīgi atkārto: "Karpoviča gatavojas kļūt par māti." Viņi jau ir izdomājuši visu manu dzīvi. Man vissvarīgākais ir tas, ko par mani domā mani tuvie cilvēki, mani draugi. Viņi mani atbalsta, viņi ir man blakus un tā ir laime. Man vairāk nevajag," sacīja Karpoviča.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu