"Porziņģis un Luka viens otram nepatīk." Apskatnieks asi komentē Porziņģa nākotni Dalasā un attiecības ar Dončiču (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

ESPN apskatnieks Tims Makmahons, viesojoties Zeka Lova podkāstā, atklāja, ka Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča savstarpējās attiecības ir ne pārāk labā stāvoklī.

Dalasas "Mavericks" kluba vadību piemeklējuši pārmaiņu vēji. Vispirms atlaists tika ilggadējais komandas ģenerālmenedžeris Donijs Nelsons, bet ceturtdien šķīrās arī kluba un vienības galvenā trenera Rika Kārlaila ceļi.

Podkāsta laikā Lovs un Makmahons apsprieda kluba uzdevumus šajā vasarā. Viens no aspektiem, ko ieskicēja Makmahons, ir tieši Kristapa Porziņģa nākotne klubā.

"Viņiem ir jāizdomā, kā tikt galā ar Porziņģa problēmu. Un šī problēma ir tāda, ka Porziņģim ir jābūt vai nu otrajai zvaigznei, vai "biļetei" uz otro zvaigzni. Porziņģa līgums ir problēma. Džoels Embīda līgumā ir atrunāti dažādi punkti par savainojumiem. Kā "Mavericks" neiedomājās šādus punktus iekļaut Kristapa līgumā? Viņš Dalasā nebija spēlējis ne sekundi," sacīja Makmahons.

Visas sezonas gaitā medijos regulāri ir cirkulējušas ziņas par Dončiča un Porziņģa attiecību saspīlējumiem. Arī Makmahons apgalvoja, ka komandai tuvu stāvoši avoti apstiprinājuši abu zvaigžņu savstarpējo nepatiku.

"Porziņģis neizbauda spēlēšanu Dalasas komandā. Porziņģis un Luka viens otram nepatīk. Nav tā, ka viņš "ielidos" birojā un pieprasīs maiņu, jo viņš saprot, ka nav tādā pozīcijā. Es domāju, ka viņa sirds nesalūztu maiņas gadījumā," sacīja Makmahons.

Tāpat apskatnieks uzsvēra, ka tieši tikšanās ar "Clippers" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā bijusi sevišķi neparocīga Porziņģim.

"Neskatoties uz to, vai viņi kopā vakariņo, vai nē, Dončiča un Porziņģa "pick'n'roll" sadarbība strādā ļoti labi. Bet Porziņģis šajā sērijā bija P.Dž. Takers, izdarot trīspunktniekus no stūra. Tas bija ļoti neērts pretinieks Porziņģim," piebilda Makmahons.

Šosezon "Mavericks" iekļuva izslēgšanas spēļu turnīrā, pirmajā kārtā septiņu spēļu sērijā piekāpjoties Losandželosas "Clippers" vienībai.

Porziņģis vidēji spēlē šosezon guva 20,1 punktu, izcīnīja 8,9 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,3 metienus. Visos trijos rādītājos viņš uzrādīja sliktākus rezultātus, salīdzinot ar 2019./2020. gada sezonu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu