Pļaviņš/Točs no Pasaules tūres četru zvaigžņu posma izstājas "play-off" pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs ceturtdien Šveicē nepārvarēja Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīra izslēgšanas spēļu pirmo kārtu.

Duets Pļaviņš/Točs, kas sacensībās izlikts ar 17.numuru, otrajā A grupas spēlē ar 2-1 (21:16, 18:21, 15:11) uzvarēja dāņus Kristoferu Abelu un Nikolaju Overgārdu, kuriem piešķirts 32.numurs.

Uzvara grupu turnīra otrajā spēlē Latvijas pārim deva trešo vietu un tiesības piedalīties izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Pļaviņš/Točs "play-off" pirmās kārtas mačā ar 0-2 (18:21, 17:21) piekāpās Austrijas duetam Robins Zeidls/Filips Vallers (24.).

Gandrīz visa cīņa pagāja ar austriešu pārsvaru, abos setos lielāko pārsvaru sasniedzot ar piecu punktu pārsvaru, attiecīgi 7:2 un 13:8.

Par sniegumu Gštādē latvieši nopelnīja 320 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka trešdien Pļaviņš/Točs turnīru iesāka ar 0-2 (19:21, 18:21) zaudējumu pret kanādiešiem Semu Pedlovu/Semu Šahteru (16.).

Tikmēr otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš (12.) uzvarēja abās E apakšgrupas spēlēs un izslēgšanas spēlēs startēs no otrās kārtas.

Jau ziņots, ka sieviešu turnīrā Latvijas duets Anastasija Kravčenoka/Tīna Graudiņa, kuras turnīrā izsētas ar desmito numuru, svinēja divas uzvaras pār Kanādas un Austrālijas pāriem, uzvarēja grupā un iekļuva izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa otrdien piedzīvoja zaudējumu kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā.

Četru zvaigžņu turnīrs Šveices pilsētā Gštādē ilgs līdz 11.jūlijam.

Pļaviņam/Šmēdiņam un Kravčenokai/Graudiņai šis ir pēdējais turnīrs pirms dalības Tokijas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu