"Vai tiešām mums nav nevienas normālas influenceres?" Sindijas Bokānes izteikumi par vakcinēšanos sašūpo sociālos tīklus (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Sindija Bokāne, plašāk pazīstama kā Cindywanderlust, vietnes "Instagram" īsajos stāstos izteicās par vakcinēšanos, kas izraisīja viedokļu vētru sociālajos tīklos. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāsos Sindija Bokāne izteica savu viedokli par vakcinēšanos, atzīstot, ka pati to vēl nav izdarījusi.

"Es personīgi neesmu vēl vakcinējusies. Tā ir katra brīva izvēle - kāds to dara skolas dēļ, kāds darba dēļ, iemesli ir dažādi. Es vēl neesmu šo iemeslu atradusi. Problēma ir tajā, ka notiek šobrīd sabiedrības daļas diskriminēšana tiem, kuri nav vakcinējušies.

Eiropas Savienības regulās ir konkrēts punkts, kurā ir teikts, ka nav pieļaujama sabiedrības uzspiešana vai obligāta vakcīnu ieviešana, vai kaut kāda veida diskriminācija. Paldies Dievam pirmie divi punkti mums vēl nav spēkā, bet kas zina kas būs rudenī. Šobrīd es uz pasākumu nevaru iet, ja es neesmu vakcinējusies," sacīja Bokāne.

Nākamajā stāstā Bokāne publicēja ekrānuzņēmumu no likuma par mobilizācijas pieprasījumu sagatavošanu un izsniegšanu. 

Foto: instagram/cindywanderlust

"Nepieciešamības gadījumā Latvijas Nacionālie bruņotie spēki tiks mobilizēti, lai īstenotu pretpandēmijas vakcinācijas projektus. Mazliet bailīgi tas viss izskatās. Es gribu lai mani sekotāji saprot, ka mums ir iespējas noteikt vienlīdzību, tiesības nebūt diskriminētiem un aktualizēt šo jautājumu," sacīja Bokāne.

Pēc stāstu publiskošanas vietnē "Twitter" izraisījās viedokļu vētra par to, vai Latvijā ir kāds influenceris, kurš nav pret vakcinēšanos.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu