Sestdienas horoskops: 24. jūlijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 24. jūlijam.

AUNS

Pirmajā vietā mājas dzīve, saimniecības darbi un attiecības ar mājiniekiem. Vari kaut ko paremontēt, izdaiļot interjeru. Sirsnīgas sarunas ar savējiem, kurās var rasties interesantas idejas.

VĒRSIS

Mīlestības diena. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt savu īsto cilvēku, ar ko saprasties no pirmā acu skata. Pāriem – nostiprināt kopā būšanu un gūt daudz prieka.

DVĪŅI

Labprāt rūpēsies par ģimeni un lielu uzmanību pievērsīsi pedagoģiskiem jautājumiem. Taču nepārcenties, ja sāksi savējos pamācīt uz katra soļa, viņiem tas var nepatikt.

VĒZIS

Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu un neļaujies atlaižu vilinājumam. Pēcpusdienā būtu jauki aizbraukt pie dabas, nopeldēties.

LAUVA

Saimnieciskie pirkumi. Iegādājies mājai nepieciešamas lietas, virtuves vai uzkopšanas tehniku. Labprāt saimniekosi virtuvē, izmēģinot jaunas ēdienu receptes.

JAUNAVA

Pievērsies saimnieciskiem darbiem un mājokļa izdaiļošanai. Kad radoši pastrādāts, vari sarīkot nelielu ballīti vai dārza svētkus radiem un tuviem draugiem.

SVARI

Pārskati mājās interjera priekšmetus – varbūt jānomaina mēbeles, jāiegādājas jaunas tekstilpreces un dekoratīvas lietas telpu izdaiļošanai. Vasarai patīk košas krāsas.

SKORPIONS

Diena piemērota saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm – apmeklē kādu kultūras pasākumu vai krodziņu, satiecies ar seniem draugiem un tālākiem radiem.

STRĒLNIEKS

Būsi sabiedrības dvēsele. Labprāt satiksies ar draugiem un iesaistīsies saviesīgās aktivitātēs. Tas sagādās prieku un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju.

MEŽĀZIS

Vajadzētu padomāt par organisma stiprināšanu un vasarīgu vitamīnu devu. Par labu nāks pastaiga, uzturēšanās svaigā gaisā un rāmi nesteidzīgi dārza darbi.

ŪDENSVĪRS

Turi pa tvērienam saimnieciska satura literatūru vai interneta linkus, un par mājas darbiem, kuros neesi speciālists, pakonsultējies ar draugiem, radiem, kaimiņiem.

ZIVIS

Šo dienu vajadzētu veltīt sev pašam – atpūsties, palasīt vai doties garākā pastaigā. Prieku un gandarījumu sniegs brīvdabas pasākumu apmeklējums un rūpes par saviem mīļajiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu