Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" iekļuvusi NBA spēka ranga top 10

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno čempionu Milvoki "Bucks" svinības, iespējams, vēl nav beigušās. Tomēr pazīstamie ASV sporta mediji "Bleacher Report" un ESPN jau tagad nākuši klajā ar saviem nākamās NBA sezonas spēka rangiem.

Gan pirms, gan NBA sezonas gaitā ASV lielākie mediji un arī pati NBA regulāri nāk klajā ar spēka rangu, kurā komandas sarindotas, ne tikai vadoties pēc vietas turnīra tabulā, bet arī potenciāla.

Gan "Bleacher Report", gan ESPN Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vienību ierindoja sava spēka ranga 10. pozīcijā.

"Luka Dončičs nākamajā sezonā basketbolu spēlēs Dalasā, ar ko pietiek, lai teiktu, ka "Mavericks" tik un tā būs labi. Viņu "griesti" būs atkarīgi no Lukas palīgiem, kas sastāv no Kristapa Porziņģa (vismaz pagaidām), Maksi Klebera, Džeilena Bransona, Doriana Finija-Smita, Dvaita Pouela un Treja Bērka," raksta "Bleacher Report" apskatnieks Gregs Švarcs.

Apskatnieks arī norādīja, ka "Mavericks" rindās nākamajā sezonā varētu arī nebūt Džošs Ričardsons un Tims Hardevejs jaunākais, kas gan Dalasas vienībai varētu nozīmēt brīvu vietu zem algu griestiem aptuveni 30 miljonu apmērā.

""Mavericks", iespējams, spēra soli atpakaļ galvenā trenera postenī, Riku Kārlailu aizstājot ar Džeisonu Kidu," piebilda Švarcs.

Kā jau minēts, arī ESPN rangā "Mavericks" ieņem 10. vietu. Tiesa šajā rangā galvenā trenera un ģenerālmenedžera maiņa tiek vērtēta neitrāli.

ESPN uzsver, ka Dalasas vienībai starpsezonā nepieciešams padomāt par vēl vienu spēles veidotāju: ""Mavericks" jau ir veikuši lielas izmaiņas ģenerālmenedžera un galvenā trenera posteņos. Tuvākais izaicinājums ir uzlabot "Mavericks" sastāvu pēdējā starpsezonā pirms jāsāk rēķināties ar Lukas supermaksimālo līgumu, ko viņš, visticamāk, parakstīs šovasar. "Mavericks" saprot, ka viņiem nepieciešams atrast vēl vienu spēles veidotāju. Vai viņi to spēs izdarīt, nezaudējot Timu Hārdeveju jaunāko?"

Kamēr par "Mavericks" spēkiem abos rangos ir vienprātība, ESPN par šā brīža spēcīgāko komandu uzskata Milvoki "Bucks", bet "Bleacher Report" virsotnē izcēla Bruklinas "Nets".

"Mavericks" aizvadīto sezonu noslēdza izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, septiņos mačos piedzīvojot zaudējumu pret Losandželosas "Clippers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu