Būt stiprai un nepadoties! Lūdz ziedot Kaivai, kura cieš no kraniocervikālās nestabilitātes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com

Kaivai ir deģeneratīva slimība, kuru neārstējot sekas var būt letālas, tāpēc viņai pēc iespējas steidzamāk ir nepieciešams saņemt ārstēšanu ASV Regeneratīvās medicīnas klīnikā "Caring Medical", ziņo biedrība "Palīdzēsim viens otram".

Ir pagājuši jau vairāk kā desmit gadi, kā Kaiva uzsāka šo nepārtraukto cīņu ar dažādiem neiroloģiskiem simptomiem.

Šajā laika posmā tika apmeklēti visi iespējamie Latvijas un daudzi arī citu valstu ārsti, bet saņemtās diagnozes nedeva nekādu pamatojumu Kaivas progresējoši brūkošajai veselībai. Kaivai tika piešķirtas dažādas diagnozes: veģetatīvā disfunkcija, depresija, hronisks nogurums, stress, hroniskas galvassāpes, vertigo u.c. Kaiva izmēģināja daudzveidīgas ārstēšanas terapijas un saujām dzēra dažādas zāles, bet nekas nepalīdzēja.

Pēdējo divu gadu laikā viņas stāvoklis ir būtiski pasliktinājies. Kaiva sāka izjust spēcīgus reiboņus pat no mazākās galvas kustības, vertigo un sliktu dūšu, migrēnas, nepārtrauktus tinnitus, vizuālos traucējumus, ķermeņa nejūtību, muskuļu vājumu, pastāvīgas spiediena izmaiņas galvā, problēmas ar līdzsvaru, ārkārtīgu nogurums un vēl daudzus citus nepatīkamus simptomus, kuri ir atņēmuši viņai spēju strādāt un dzīvot "normālu" dzīvi bez līdzcilvēku nepārtraukta atbalsta.

Pēdējās pārbaudes un MRI skenēšanas atklāja patoloģijas Kaivas galvā, kā cerebrospinālā šķidruma uzkrāšanos galvas frontālajā daivā un novirzes smadzeņu frekvenču intervālos. Šīs jaunatklātās pataloģijas beidzot norādīja pareizo virzienu diagnozes meklēšanā.

Tas paņēma vairāk 10 gadus, lai uzzinātu, ka Kaiva cieš no Kraniocervikālās nestabilitātes - kakla daļas augšējo skriemeļu nestabilitāte.

Pēc ilgiem pētījumiem un intensīvām pārrunām ar dažādiem ārstiem un medicīnas iestādēm Kaivas ģimene ir atraduši klīniku ASV, kas jau 28 gadus veiksmīgi ārstē Kraniocervikālo nestabilitāti un simptomus, kuri ir arī Kaivai. Diemžēl Eiropā nav šādu klīniku, kurās ārstē šādu simptomātiku.

ASV klīnika ir izskatījusi Kaivas medicīnisko vēsturi un piedāvājusi uzsākt ārstēšanos jau šajā augustā.

Reģeneratīvās medicīnas šūnu terapijas ilgums Kaivas kakla daļas skriemeļu ārstēšanai un nostiprināšanai aizņems 10-12 nedēļas, un kopējās izmaksas par to ir ap €46,000 - šajā summā iekļautas diagnosticējošās izmaksas, ārstēšana un uzturēšanās izmaksas.

Ja ir jautājumi, tad biedrība "Palīdzēsim viens otram" varēs atbildēt nodos arī Kaivas mammas kontaktus. Pašlaik jau ir savākti €37,556 no nepieciešamās summas (€46,000) Kaivas ārstēšanai.

"Pietrūkst aptuveni 7000 eiro. Ne vienu vien reizi esam kopā pierādījuši to, ka īsā laika posmā esam spējuši savākt nepieciešamo summu," sociālajā tīklā "Facebook" raksta biedrības pārstāvji.

Palīdzēsim viens otram

Reģ.nr.40008260372

Swedbank

LV06HABA0551043090995

PayPal palidzesim.viens.otram@gmail.com

Ziedot ar mērķi: Medicīna - Kaiva Ločmele

Biedrība "Palīdzēsim viens otram" ir sabiedriskā labuma organizācija, kas no nelielas Facebook grupas, kuras dalībniekus saistīja vēlme palīdzēt dažādās grūtībās nonākušiem cilvēkiem, tās vadītāja Edija Pipara vadībā dažu gadu laikā ir izaugusi par nozīmīgu labdarības organizāciju ar reģionālajām nodaļām Latvijas reģionos, kurās biedrības koordinatori organizē palīdzības sniegšanu.

Biedrība palīdz dažādās grūtībās nonākušiem cilvēkiem – gan ar pārtiku, apģērbu, sadzīves priekšmetiem un mēbelēm, kas mūsu biedrībā nonāk ar ziedotāju palīdzību, gan ar padomiem un konsultācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu