Krievijas Olimpiskās komitejas 3x3 basketbolisti šokē Serbiju un spēlēs finālā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kirils Pisklovs
Kirils Pisklovs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) 3x3 basketbolisti olimpisko spēļu turnīra pusfinālā pārspēja Serbijas komandu, iekļūstot finālā.

KOK strītbolisti pusfinālā ar rezultātu 21:10 pārspēja pasaules vadošo komandu Serbiju.

Otrā pusfinālā Latvija plkst. 12:40 mēros spēkus ar Beļģiju.

KOK un Serbijas duelī pirmās minūtēs cīņa ritēja punkts punktā, bet pēc tam krievi strauji palielināja savu pārsvaru, svinot negaidītu uzvaru.

Krievijas komandā ar 11 punktiem izcēlās Aleksandrs Zujevs, kurš realizēja četrus tālmetienus. Serbijai piecus punktus guva Dušans Buluts.

Otrdien ceturtdaļfinālā Latvija pieveica Japānu ar 21:18, bet Beļģija vietu pusfinālā nodrošināja, ieņemot otro vietu grupā.

Grupu turnīra otrajā spēlē pārāka ar 21:20 bija Beļģija.

Grupā abas komandas izcīnīja pa četrām uzvarām septiņās spēlēs, taču labāki papildrādītāji Beļģijai deva otro, Latvijai - trešo vietu.

Grupu turnīrā latvieši ar 21:14 uzvarēja Poliju, ar 20:21 atzina Beļģijas pārākumu, ar 18:17 uzvarēja Ķīnu un ar 21:18 pieveica Japānu, ar 16:22 piekāpās Serbijai un ar 15:19 - Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) vienībai, bet otrdien uzvarēja Nīderlandi ar 22:18.

Beļģija grupu turnīrā uzvarēja arī KOK komandu, Nīderlandi un Poliju, bet zaudēja Japānai, Serbijai un Ķīnai.

Pusfinālu zaudētāji plkst. 15:15 cīnīsies par bronzas medaļām, bet uzvarētāji plkst. 16:25 - par zeltu. Abas spēles tiešraidē translēs LTV7.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu