Otrdienas horoskops: 10. augusts

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops otrdienai, 10. augustam. 

AUNS

Esi īpaši uzmanīgs, kārtojot darīšanas bankās vai slēdzot naudas darījumus. Kaut kas var noiet greizi pilnīgi neizprotamu apstākļu dēļ. Arī saimnieciskajos tēriņos esi apdomīgs.

VĒRSIS

Ideju realizācijā ieguldīsi daudz enerģijas, tomēr ātra peļņa gan solīta netiek. Darbu dunā neatstāj novārtā savu otro pusīti, un vakarā atrodi laiku, lai sadzīvi padarītu krāsaināku.

DVĪŅI

Kaut arī šī diena darbā ritēs strauji un piepildīti, neatstāj novārtā mājas dzīvi. Ģimenes lokā šis tas būs spriežams, pārrunājams un risināms. Vislabāk to darīt nesteidzīgi - vakarā pie tējas tases.

VĒZIS

Veiksmīgi veidosi jaunus kontaktus gan lietišķā, gan privātā jomā. Ir iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un pavairot ienākumus, kā arī iegūt jaunus draugus. Vai vismaz – domubiedrus.

LAUVA

Koncentrējies uz svarīgāko, un dari visu, lai sasniegtu mērķus. Virzoties uz tiem, ieklausies arī līdzcilvēku viedoklī un esi atvērts sadarbībai. Komandas princips nepievils.

JAUNAVA

Ļoti ražīga diena. Ātri orientēsies situācijās, spēsi sakomunicēt ar vajadzīgajiem cilvēkiem un spoži nodemonstrēt savu profesionalitāti. Pašam arī gandarījums.

SVARI

Necīnies par lietām, ko nevari ietekmēt, tas tikai radīs strīdus un stresu. Šobrīd dzīve jātver vieglāk. Būsi šarmants un pievilcīgs – par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā iespējami šķēršļi, kas kavē plānus un ieceres. Tā mēdz gadīties. Šodien nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām, jo rīt būs atkal jauna diena.

STRĒLNIEKS

Idejas, enerģija un spēja sadarboties ir tavi trumpji darbā vai biznesā. Šodien smaidīs veiksme. Ja vien mazliet noliksi malā ambīcijas un emocijas.

MEŽĀZIS

Naudas lietās esi precīzs, izvērtē šībrīža finanšu iespējas, neaizdod un neaizņemies. Darbi pāri pārēm, taču aktuāla arī sirdslietu tēma. Var rasties vēlme kaut ko mainīt privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā jāievēro piesardzība. Paļaujies labāk uz savu intuīciju, nevis uz viediem padomdevējiem. Peļņas iespējas pavēries, ja visu labi saplānosi. Bet mazliet radošuma arī vajadzētu.

ZIVIS

Cilvēkmīlestība un empātija ir labas lietas, ja vien netraucē darbā vai biznesā. Atceries, ka pārāk labam būt nav labi. Jebkurā dzīves jomā ir jābūt savai lietu kārtībai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu