VIDEO Kāds vīrietis "iegrābjas" ar mēģinājumu nozagt UFC cīkstoņa auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

UFC cīkstonis Džordans Viljamss savā "Instagram" kontā publiskojis video, kurā redzams, kā viņš aptur mēģinājumu nozagt viņa paša auto.

Tautā pastāv teiciens, ka karma ir ku*e vai arī, kā pēc cīņas pret Konoru Makgregoru izteicās Dastins Porjē: "Karma nav ku*e, bet gan spogulis." Šāds apgalvojums vēlreiz tika pierādīts, kad kāds vīrietis mēģināja nozagt automašīnu, kas pieder trenētam UFC cīkstonim Džordanam Viljamsam.

Jau iepriekš vairākkārt pieredzēti gadījumi, kad zagļi "iegrābjas" ār UFC zvaigznēm. Nesen mēģinājumu nozagt viņa auto ar nokautu apturēja viens no labākajiem UFC smagsvariem Deriks Luiss, bet pagājušogad, kāds vīrietis, mēģinot no mājas pagalma nozagt automobili, no garāžas iznākam ieraudzīja Džonu Džounsu ar šaujamieroci rokās...

Jāsaka, ka vīrietis, kurš mēģināja apzagt Viljamsu, no šīs situācijas cauri tika salīdzinoši sveikā, atskaitot dažus sitienus, ko cīkstonis paspēja trāpīt.

Viljamss skaidroja, ka mašīna kustēties sākusi tikai pēdējā mirklī, jo tajā iestrādāts drošinātājs, kas neļauj auto iedarbināt, ja tā atslēga ir tālāk par piecām pēdām. 

"Lieki teikt, ka es savu mācību guvu. Es caru, ka viņš guva arī savu [mācību]. Gribēju viņu nogāzt zemē, kad izsviedu ārā no mašīnas, lai izdarītu pāris sitienus "parterī", bet esmu priecīgs arī par to, ka dabūju atpakaļ savu auto," rakstīja Viljamss.

Džordans Viljamss savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis deviņas uzvaras, piedzīvojot piecus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu