Kā diena pret nakti. Nesaderīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Astrologi ir droši, ka katra dzīvē ir gan cilvēks, kurš veicina mūsu laimi, gan kāds, kurš ir gatavs darīt visu, lai redzētu mūs ciešam. Viņi piebilst, ka tas ir tieši saistīts ar Zodiaka zīmi, kurā esam dzimuši. No kuru Zodiaka zīmju pārstāvjiem jums par katru cenu jāizvairās, vēsta portāls "rus.TVNET".

Auns - Vēzis

Auns bieži ir pārāk rupjš, kas dažreiz liek Vēzim justies briesmīgi. Šiem cilvēkiem patīk runāt par savām jūtām, bet Auna rupjība viņiem ir par daudz. Vēzis noteikti pievils Aunu, jo atšķirībā no viņa, Vēzis labprātāk runā tikai par problēmām, nevis tās risina.

Vērsis - Strēlnieks

Vērsis ir spītīgs, un Strēlnieks ir iemiesojums visam, kas jums nepatīk cilvēkos. Jūs esat mājas cilvēks, bet Strēlnieks nesēž mierīgi, tādējādi viņš var jūs satracināt.

Dvīņi - Jaunava

Jaunava dvīņus nogurdina līdz nāvei. Šie cilvēki ir pārāk klusi. Ar Jaunavu jūs pastāvīgi vajās sajūta, ka esat izdarījis kaut ko nepareizi.

Vēzis - Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk izrādīt savas emocijas. Vēzis pastāvīgi runā par savām jūtām, tāpēc ar Ūdensvīru var sajusties briesmīgi.

Lauva - Auns

Lai kas arī notiktu, Auns it visā konkurēs ar Lauvu. Viņš vēlas būt uzmanības centrā un nedalīsies citu cilvēku uzmanību. Diez vai Lauvai patiks ņemties ar kāda mūžīgajiem izaicinājumiem. Lauvām ir nepieciešams kāds, kas atbalstītu.

Jaunava - Vēzis

Ja saistīsit savu dzīvi ar Vēzi, jūs pastāvīgi tiksiet pakļauti viņa nervu sabrukumiem. Vēzis vēlas, lai jūs viņu uzklausītu, nevis kritizētu, bet jūs vienkārši to nespējat. 

Svari - Skorpions

Skorpioni ir pārāk aktīvi, jūs vienkārši nevarat ar viņiem tikt galā. Attiecību sākumā viņi var šķist perfekti, bet laika gaitā ļoti ātri attālinās no šī ideāla.

Skorpions - Mežāzis

Mežāzis centīsies atņemt jums brīvību, un tā ir pēdējā lieta, ko vēlaties. Jo ilgāk ļausiet pieķerties, jo vairāk cietīsit.

Strēlnieks - Lauva

Romantiski jums noteikti vajadzētu izvairīties viens no otra. Dažreiz šīs zīmes var sadraudzēties, taču lielākajā daļā gadījumu Strēlnieka un Lauvas attiecības ir ārkārtīgi toksiskas. Abiem ir pārāk daudz kopīga, un tas padara romantiku neiespējamu.

Mežāzis - Auns

Mežāzis ir uzmanīgs, bet Auns tāds nav. Auns spiedīs tevi stiprāk nekā citas Zodiaka zīmes, un neapstāsies, līdz neiegūs no jums to, ko vēlas.

Ūdensvīrs - Vērsis

Vērsis jums nav pietiekami elastīgs. Jūs to nevarēsit mainīt, tāpēc jāizvairās no šīs zīmes pārstāvjiem. Laiku pa laikam jūs vēlēsities daudzveidību, kuru Vērši nekavējoties nomāks.

Zivis - Ūdensvīrs

Jūsu dzīves vienmēr ir vērstas pretējos virzienos. Jums nevajadzētu ļaut Ūdensvīram izmantot jūs, bet viņš centīsies to izdarīt, izmantojot jūsu neieinteresētību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu