Juglā autovadītājs divu promiļu reibumā bēg no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kāds autovadītājs 16. septembra rītā centās aizmukt no policijas. Viņa centieni gan nebija pārāk veiksmīgi un jau otro reizi šī gada laikā viņš nonācis ļoti līdzīgās nepatikšanās ar braukšanu reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Plkst. 5.30 no rīta galvaspilsētas policisti saņēmuši kāda Rīvas ielas iedzīvotāja lūgumu pēc palīdzības – nama pagalmā uzdzīvojot kāda skaļa kompānija, kas pie vieglā auto "Volvo" lietojot alkoholu un trokšņojot.

Ierodoties notikuma vietā policija ieraudzīja, ka minētais transportlīdzeklis brauc viņiem tieši pretī. Auto tika apturēts, taču tā šoferis pēkšņi uzsāka bēgšanu no kārtībsargiem, kuri uzsāka pakaļdzīšanos un aptuveni pēc pusotra kilometra šoferis apturēja savu "Volvo" spēkratu.

Pārkāpējs tika aizturēts, pēc kā nonācis aiz restēm, bet uz notikuma vietu izsaukti ceļu policisti, kuri, nedaudz vēlāk secinājuši, ka šoferis ir 2,04 promiļu reibumā.

Pārbaudot Rīgas pašvaldības policijas žurnālu tika konstatēts, ka šī pati persona jau šī gada janvārī tika aizturēta par identisku pārkāpumu – auto vadīšanu reibumā. Ja pirmajā epizodē tiks pierādīta šofera vaina, tad viņam, visticamāk, draud kriminālprocess.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu