Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Skatītāji šokā par Magones izdarībām: dzejniece dēla klātbūtnē detalizēti apspriež savu intīmo dzīvi (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" dzejniece un šovu zvaigzne Magone satikās ar savām draudzenēm, ar kurām kopā pavadīja dienu, taču televīzijas skatītājus samulsināja temats, par kuru dāmas runāja Magones bērna klātbūtnē. 

Magone sūkstījās savām draudzenēm, ka Žanis viņu nespējot apmierināt seksuāli un reizēm saucot arī par izvirtuli. Skatītāji bija nobažījušies par septiņus gadus veco Raimondu, kurš sēdēja blakus dāmām, kamēr viņas apsprieda visai pikantus tematus. 

"Viņš teica, ka viņam vajag modeli, bet es esot resna. Viņš mani apsaukā par prostitutku. Viņš teica, redz, cik labi, ka mums nav gultas lietu, ja tas būtu regulāri un forši, tad mēs viens otram apniktu. Viņam fiksais, man vajag romantiku, man vajag ilgāk. Es gribu intīmo dzīvi – sulīgu, piepildītu. Gribu vīrieti savu," sacīja Magone.

Uz draudzenes jautājumu, kāpēc viņai sen nav bijušas intīmas attiecības ar Žani, Magone atbildēja, ka vīrs esot sācis liegties: "Saka, ka negrib un nevajag, tu nevari beigt, tu nevari just. Viņš vienreiz piedzērās drusku vairāk un saka: "Šonakt es pie tevis atnākšu." Es viņam saku, ka es neesmu ne caurums, ne lupata, ka tu nāksi, kad tu gribi."

Magone aizkadrā arī atklāja, ka ar savu nākošo vīrieti viņa izmēģināšot visu, arī porno filmās redzēto.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu